en çok hangi özelliğinizle kendinizden bahsettirirsiniz ben cesaret ve liderlik özelliğim ile sizinkiler neler
EN Sevdiğiniz Özelliğiniz ya da Huyunuz
elvis32kendimden bahsetmekten nefret ederim, o yüzden de bir cevabım yok, neysem o'yum.Aynen. Ben kendimden değilde birileri benden bahsetsin.
Sakinleştirici bir etkim vardır..Stresli olduğu zamanlar hep rahatlatırım arkadaşlarımı..
Dert dinlemeyi severim..Çözmeye çalışmayı da..Değer verdiklerimin mutlu olması için ben elimden geleni yaparım..Dersler konusunda "Halk kahramanı" ilan edildiğim de olmuştur..:))
Arkadaşlarıma ya da beni tanıyanlra sorun daha fazlası için hehe..:))
ya kendimi bahsetmekten hoşlanmam demişsiniz ben öyle demek istemedim yani hangi özelliğiniz sizi çevrenizde ön plana çıkarır
Valla ortam adamıdırım.Arkdaşalar bensiz bir yere gitmez.
Peki nukanta söyliyim o zaman ;
En sevdiğim yönüm: Cem gibi dert dinliyor ve çözüm bulmamdır.
En sevmediğim ve iğrendiğim yönüm: Olmadık yerde bazen anlamsızca sus pus kalmamdır...
En sevdiğim ve aynı zamanda en nefret ettiğim yönüm, her olayda, her durumda, herşeyde mantık aramam.
Her zaman toplum tarafından çok sakin biri olarak tanınırım. Fakat bazen öyle bir an olur ki sinirlendiğimde hiç kimse beni yıldıramaz. Çünkü insanları yıldıracak sinir gücüne sahibim. Bu benim sevmediğim özelliğim ama kendimi tutamıyorum sinirlenince karşımdakinin açıklarıyla sardırmak bir alışkanlık haline gelmiş. Bu huyumu sevmiyorum. İnşallah bir gün bu kötü alışkanlığımdan vazgeçerim.