En sevdiğiniz üreticilerin en iyi telefonları

CHIP Online
04-10-2011, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Cebini değiştirmek isteyen ama yıllardır kullandığı markadan vazgeçemeyenler... Doğru yerdesiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/en-s ... efonlari_28241.html

Resimlerle: Akıllı telefon yolunda kilometre taşları

"Bir kere Samsung, hep Samsung" veya "HTC Forever"... Sizin de aklınızdan hep bu tip sözler geçiyorsa doğru yerdesiniz. Birçok kullanıcı daha önceden kullandığı telefon üreticisini hep kullanıyor veya bir daha hiç kullanmıyor.

Peki ama neden böyle?
Sahip oldukları telefon markasından memnun olan birçok kullanıcı, marka değiştirmekte çekingen davranıyorlar. Buna en iyi örnek ise çok uzun zaman zirvede kalan Nokia. Finlandiyalı üretici Symbian işletim sistemini iyi tutturmuştu.

En sevdiğiniz üreticinin en iyi telefonları
Bir üreticiyi çok seviyorsunuz ve telefonunuz eskidi. Alıştığınız üreticinin en iyi telefonlarını makalemizin ilerleyen sayfalarında bulabilirsiniz.

Tüm konu: En sevdiğiniz üreticilerin en iyi telefonları

Resimlerle: Akıllı telefon yolunda kilometre taşları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin en sevdiğiniz üretici hangisi?

didem özer
07-10-2011, 11:24   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
44 mesaj

ben kesinlikle lg markası diyorum daha önce senelerce nokia kullandım bir ara samsung a el attım ama çok sorun çıkarttı ürünleri en son lg yi keşfettim şimdiki telefonum optimus black... nova display ekranlı, 2 mp ön kameralı, %50 şarj tasarruflu, tasarımı hoş incecik en iyi smartphonelardan biri. tavsiye ederim fiyatıda diğer markalara göre çok uygun