Garip bir film zaten Vampir Avcısı, Tim Burton yapımı olması bunu kanıtlar nitelikte :) Gerçeğe Çağrı da Arnold Schwarzenegger'in oynadığı 1990 yapımı filmin kopyası. İkisine de gitmeyi düşünüyorum bir ara. The Expendables'ı da seyredebilirim ama Sylvester Stallone ve Jason Statham'ı sevmiyorum :)
En Son İzlediğiniz Film
Titanların Öfkesi: 4/10 ( Senaryo almış başını gitmiş, olmamış.)
Piyanist : 9.5/10 ( Bir filmi 2. kez izliyorsam bir nedeni vardır )
Bir Rüya İçin Ağıt : 8/10 ( İnsanın düşüncülerini altüst edebilecek bir film, canınızı acıtıyor )
İnternet olmayınca günde 3 film izleyebiliyorsunuz, bunu farkettim.
The Hunger Games - 2012 (Açlık Oyunları)
6/10
Filmin hikayesi biraz ilginçti. Genel olarak normaldi.
Tonari no Totoro - 9/10
Daha uzun olabilirmiş.
Kitaplarını okumanızı tavsiye ederim, Alacakaranlık gibi sıradan bir vampir hikayesinin ötesinde, zevkli bir şeyAynen, kitapları daha iyi. Kitaplarda olaylar Katniss'in gözünden anlatıldığı için duygularına da yer veriliyor, filmde biraz eksik kalmış o, ama film de güzeldi. Alacakaranlık'ın kitaplarını okumadım ama filmleri dizi gibi bir şey zaten milleti boşuna bekletiyorlar. Bazı dizilere Alacakaranlık'a olduğundan daha fazla saygım var en azından bir hafta bekletiyorlar milleti. Özellikle son film berbat ötesiydi.
Ergenliğin vermiş olduğu istek ile zamanında son kitabın yarısına kadar hepsini okumuştum. Daha sonra dank etti zamanımı boşa harcadığım.Aynen, kitapları daha iyi. Kitaplarda olaylar Katniss'in gözünden anlatıldığı için duygularına da yer veriliyor, filmde biraz eksik kalmış o, ama film de güzeldi. Alacakaranlık'ın kitaplarını okumadım ama filmleri dizi gibi bir şey zaten milleti boşuna bekletiyorlar. Bazı dizilere Alacakaranlık'a olduğundan daha fazla saygım var en azından bir hafta bekletiyorlar milleti. Özellikle son film berbat ötesiydi.
Transformers 2
Filmlerde "hadi bitirelim şu işi" tarzı cümleler kurmaları çok sinirimi bozuyor. Oyun oynayacakken söylersin, futbol oynayacakken söylersin de Dünya'yı kurtarırken söylersen zaten sonunu belli etmiş oluyorsun devamını izleyesim de gelmiyor.
5,5/10
SİNT
Puanım = 6,0/10
Aziz Niklas aldığı intikam ...
Amsterdamda geçen güzel bir korku filmi, boş vakti olanın izlemesini öneririm.
Seven - 1995 (Yedi)
Oldukça başarılı bir film, her şey güzeldi de dublajlı izledim televizyondan izlediğim için. Bana nedense biraz kısa geldi, ondan puan kırdım.
9/10
Yeşil Yol 10/10
Konu olarakta , konuşmalar olarakta müthiş bir film...
Replikler olarak :
"Gör patron dünyanın her gün ne kadar kötüleştiğini gör patron."
"Yoruldum patron.Yollarda,yağmurda bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum patron."
"Işıkları kapatma patron.Karanlıktan korkuyorum."
KAÇIŞ (2011)
Film de güzel aksiyon sahneleri vardı, bence izlenmesi gereken bir film.
Puanım = 7/10
The Green Mile - 1999 (Yeşil Yol)
İnanılmaz bir film. Uzunluğuyla, hikayesiyle, oyunculuğuyla, herşeyiyle... Michael Clarke Duncan için izledim, daha önce de milyon defa izledim, sıkılmadım, ağladım. Kim olursanız olun gözyaşlarınızı tutmanız neredeyse imkansız. Muhteşem. Başka söze gerek yok.
10/10