ben enson jackass iki yi izledim gerçekten iğrenç ve bu adamlar harbi harbi kırık yahuu
En son izlediğiniz film...
En son Babam ve oğlumu izledim ama Cd'den yani 2 hafta önce falan oturup ağlaya ağlaya izledim :)
En son Semum izledim film güzeldi biraz korkunç tabi ama nekadar da korkunç olsa bizim yaptığımız en korkunç filmde bile biraz komedi vardır izlemeyenlere tavsiye ederim ilginç bi film :P
en son girdap filmini seyrettim filim yerliydi. ben ce konu bakımından güzel di.
ben en son İhtiyarlara Yer Yok filmini izledim tek kelime ile bir harikaydı tavsiye ederim
demir adamı ızledım efekt ve ses yonunden muhtesem bı fılm adamı baglıyor ızlerken sıkılmıyorsunuz
forbidden kingdom'ı(yasak krallık) izledim, son derece etkileyiciydi. yani hem mistik, çekici bi havası var hemde aksiyonlu ve aradaki o esprili sahneleriyle eğlenceliydi. tüm film boyunca göz kırpmadan sıkılmadan izletiyo kendini, öneririm
En son LOST 1.sezonu izledim..Boone öldü..Hemde 20.bölümde
erdem187En son LOST 1.sezonu izledim..Boone öldü..Hemde 20.bölümdeonu biliyoruz
Meet the Spartians diye bir film var çok güzel birşey izlemenizi öneririm:)
Ben en son KUTSAL DAMACANA yı izledim herkese tavsiye ederim manyak bir film şafak sezer oynuyor.
"Iron Man" ve "Ben bir efsaneyim"i izledim... İkisininde muhteşem bi konusu var. Görsel olarakta harikalar. herkesin izlemesi gereken filmler bence, tavsiye ederim. Özellikle bilgisayar meraklıları Iron Man'i kaçırmasınlar.. Filmde kullanılan teknoloji ve bilgisayar sistemleri çok etkileyici :)))
en son korkak robert ford un jesse james suikasti filmini izledim güzel bir filmdi
chip dergim sağolsun :) iskoçyalı :)
En son Rambo4'ü showda izledim. Filmin sonuna doğru tepelik arazi mezbahane oluyor. Gerçekten etkileyici yapmışlar.
arkadaşlar en son izlediğim film KUTSAL DAMACANA
herkese tavsiye ederim
en son gittiğim film, blood diamond(kanlı elmas)...ama beni en çok etkiyen film 1990 yapımı,bir nükleer rus denizaltısının abd'ye ilticasını konu alan ve başrollerinde sean connery ve alec baldwin'in rol aldığı the hunt for red october(kızıl ekim)'dır.film inanılmaz derece sürükleyicidir..film senaryosuyla,kadrosuyla ve muhteşem müzikleriyle unutulmayacak yapıtlar arasındadır..izlemeyenlerin kesinlikle izlemesini tavsiye ederim tabi piyasada bulabilirse..zira film 1990 yapımı...
osmanlı cumhurıyetı,beyaz melek,wanted son ızledıgım fılmler...
walla iki haftadır film izlemiyorum bi sardı dexter 3. sezon,heroes 3,termi 2,prison 4 derken daha sırada kyle.xy var bi 2 hafta daha izleyemem sanırsam...aradada t.r. legend oynuyorum ...