Sinemada,
En son izlediğiniz film ; filmi beğenip beğenmediğinizi de yazarsanız, izlemek isteyenler için bir fikir oluşabilir :)
Son izlediğim film,
=> Musallat ; bence iyi bir filmdi... Biraz tırsım ama olsun Tavsiye ederim.
Sinemada,
En son izlediğiniz film ; filmi beğenip beğenmediğinizi de yazarsanız, izlemek isteyenler için bir fikir oluşabilir :)
Son izlediğim film,
en son izlediğim film SAV IV dü...mükemmel bir yapım herkese tavsiye ederim..
altın pusula.pek iyi değildi bence
kabadayı yı izledim çok güzeldi tavsiye ederim arkadaşlar kız veya erkek olmanız farketmez mutlaka izleyin çünkü her sahnesinden ders çıkarılacak böyle bir film bir daha bulamazsınız... bu film Türk tarihinde şimdiye kadar yapılmış en süper filmdir... dün gittim hala etkisindeyim...
daha önce kurtlar vadisini izleyip, özenti olan gençlerimiz mutlaka izlemeli... bu film, kurtlar vadisinin bozduğu gençliği düzeltir... çıktığı erkeği adam sanan kızları da düzeltir.. :P
jeomaniakabadayı yı izledim çok güzeldi tavsiye ederim arkadaşlar kız veya erkek olmanız farketmez mutlaka izleyin çünkü her sahnesinden ders çıkarılacak böyle bir film bir daha bulamazsınız... bu film Türk tarihinde şimdiye kadar yapılmış en süper filmdir... dün gittim hala etkisindeyim...bu kadar etkileyici demek... Aklımda olsun jeo.daha önce kurtlar vadisini izleyip, özenti olan gençlerimiz mutlaka izlemeli... bu film, kurtlar vadisinin bozduğu gençliği düzeltir... çıktığı erkeği adam sanan kızları da düzeltir.. :
Once Yaşamın Kıyısında'ya gittim,sonra Beyaz Melek'i onerdiler gidelim belki aglariz dedik,En son da Kabadayı'ya gittim ve orda koptum.
Sener Sen,Rasim Oztekin ve Kenan İmirzalıoglu'nun oyunculuk dersi verdikleri harika bir yapım.Eskiya filmi ile buyuk benzerlikler barindiriyor.En hosuma giden diyalog:
haco: osman hamamda gördüm boş geziyosun
ali osman:evet nolduki
haco:su uyur düşman uyumaz dikkat et
ali osman-:yok benimkiler uyuyor hepsi mezarda..
senin silahında mermi ters dönmüş delikanlı!
ufuksOnce Yaşamın Kıyısında'ya gittim,sonra Beyaz Melek'i onerdiler gidelim belki aglariz dedik,En son da Kabadayı'ya gittim ve orda koptum.Alıntılar çok güzel Ufuks.
Sener Sen,Rasim Oztekin ve Kenan İmirzalıoglu'nun oyunculuk dersi verdikleri harika bir yapım.Eskiya filmi ile buyuk benzerlikler barindiriyor.En hosuma giden diyalog:haco: osman hamamda gördüm boş geziyosun
ali osman:evet nolduki
haco:su uyur düşman uyumaz dikkat et
ali osman-:yok benimkiler uyuyor hepsi mezarda..senin silahında mermi ters dönmüş delikanlı!
samet1986Sinemada,Türk sineması son dönemde eleştirmenlerin de belirtiği gibi çok başarılı ve de hollywood kalitesinde yapımlara imza atmaya başladı. Korku filmlerindeki kalitesi de malum.En son izlediğiniz film ; filmi beğenip beğenmediğinizi de yazarsanız, izlemek isteyenler için bir fikir oluşabilir :)
Son izlediğim film,
elvis32Kabadayı'na gitmek lazım, farz oldu.Kesin
elvis32Kabadayı'na gitmek lazım, farz oldu.diğer farzları da yerine getiriyorsan...git tabiiBende altın pusula'ya gitmek istiyorum...
Son Düzenleme: Zülfikar ~ 29 Aralık 2007 13:24
Kutsal damacanayı izledim.... Fena değildi...
En son Transformers'i izledim. Çok sağlam film. Evde de DVD'de izledim bir kerede bir HD olanını indireyım onuda izlicem..
Onun dısında Kabadayı'yı herkes methetmış burda benım arkadaşlarımda çok beyenmışler filmi. Elvisin dedigi gibi gitmek Farz olmuştur
Kabadayı çok muazzam bir film gerçekden gitmenizi öneririm.ekip olarak senaryo olarak harika bir film.
Kabadayı'ya gittim.
film güzeldi ama kenan imirzalıoğluna o rol hiç yakışmamıştı ben o kadar psikopat beklemiyodum :(:(
diğer rollerden çok uç bi rol olmuş.ama iyi bi oyuncu olduğunu burda da kanıtlamış =)
Dün Maskeli beşler kıbrıs ve çılgın dersane kampta çıktı 2 sinede gittim çok komik gitmenizi tavsiye ederim
ben efsaneyiim fazla beğenmedim amerikalılar gene dünya yı kurtarıyorlardı
bucket list ben çok film izleyen birisiyim babam ve oğlumdan sonra hem komik hemde insanın boğazını düğümleyen ilk yabancı film bence
Dj_Eğriben efsaneyiim fazla beğenmedim amerikalılar gene dünya yı kurtarıyorlardıO filme ben de gittim. filmi Will Smith kurtarıyodu. Gerisi boştu zaten. Resident Evil serileri benim çok hoşuma gitmişti. Tavsiye ederim.
en son izlediğim film büyük hazine çok güzeldi hazine avcıları olarak ayrı bir mecera
ben efsaneyim'i izledim, ole cok kotude diyemicem cok iyide diyemicem. fena olmamış hani ama will smith yine cok kral oynamış yani aradaki roller yasamı falan cok etkileyiciydi hele en sondaki kendin feda edişi gerisine kalınca sade ve duragan bi film, cok fazla aksiyon yok. e zatende olursa konuya ters düşer dünyanın neredeyse tamamındaki insanlar ölmüş ortalıkta bi bu bide gece gezenler var ne hareket olcak daa fazla