En Uzun Süre Kullandığınız Windows İşletim Sistemi Nedir Arkadaşlar?
Ne kadar Kullandınız?
Bu aralar anket açma hastalığım tuttu neyse :D
Ben Windows xp , rahat bi 6 sene kullandım.
En Uzun Süre Kullandığınız Windows İşletim Sistemi Nedir Arkadaşlar?
Ne kadar Kullandınız?
Bu aralar anket açma hastalığım tuttu neyse :D
Ben Windows xp , rahat bi 6 sene kullandım.
Ben vista diyerek yanlış seçeneği seçtim ama neyse en uzunu 98 di benim yaklaşık 9.5 yıl.
Şu konuda bir yardım:https://www.chip.com.tr/forum/left-4-dead-2-sorunu_t187109.html
genelde anket sonucu xp çıkacaktır.
Çünkü en çok piyasada kalma aralığı XP'deydi
XPden daha cok uzun kullananlar vardır :)
Ben hayla XP kullanıyorum :D :D :D
Arkadaşlar Chip dergisinin aralık sayısı çıktı mı ben mi görmedim sitede?
Hadi oyları görelim :D Sadece xp ve vista seçenekleri geldi :D
5 yıl 4 aydır XP kullanıyorum.
Bu soru sorulurmu ya? :) Tabiki XP
ilk bilisayarımı alırken vista yüklüydü ve değiştirmedim. win 7ye yükseltmiştim ancak bi ssorundan dolayı yeniden yüklemek istedim win7yi ancak cddeki cizikten yükleme başarılı olamadı mecburen vistaya geri döndüm. elimde 7 lisansı var ama inernetten indirilen win 7 isolarına güvenmiyorum açıkçası. Aslında windows vista daa söylendiği kadar kötü değil bu arada 3 yıldır kullanıyorum vistayı.
ilk bilisayarımı alırken vista yüklüydü ve değiştirmedim. win 7ye yükseltmiştim ancak bi ssorundan dolayı yeniden yüklemek istedim win7yi ancak cddeki cizikten yükleme başarılı olamadı mecburen vistaya geri döndüm. elimde 7 lisansı var ama inernetten indirilen win 7 isolarına güvenmiyorum açıkçası. Aslında windows vista daa söylendiği kadar kötü değil bu arada 3 yıldır kullanıyorum vistayı.Ben de vistadan memnundum ama 7 daha optimize bi sistem kullanınca anladım.
2-3 yıl vista görünümlü xp kullandım :D
3 YIL XP 2 YIL 98 1 YIL 7
Wİndows 98 6 yıl, XP 9 yıl, Mac OS X 2 yıl, Linux toplamda 2-2,5 eder, Win 7 2 yıl, Vista 2 yıl (tabi bu seneler iç içe mesela 2003 gibi hem XP hem de 98 kullanıyordum). Windows 3.1 ve 95'i göz ardı edebilecek kadar az kullandım.
2-3 ay Commondre 64 11 yıl ME 2 yıl Vista 1er yılda 7 ile 95 kullandım.Ama 7 ile 95 ve Me ile Vista 1 yıl olarak çakışıyor.Herhalda en büyük nostarji benim :D.Xp hiç kullanmadım sayılabilinir.Çünkü okul pclerindeki geçirilen vakti sayarsak 1 ay bile ancak eder ;)