En yeni meb oyunları

Cuneyt Çinkılınç
29-01-2016, 18:06   |  #1  
Cuneyt Çinkılınç avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

Sofia Yılbaşı Elbiseleri

Meb'in yasaklanmayan Sofia Yılbaşı Elbiseleri oyununda Sofia'ya yıl başı için kıyafet öneriyoruz. Bir çok kıyafet çeşidinin bulunduğu Sofia Yılbaşı Elbiseleri oyununda karar vermek zor. Ancak ortaya güzel bir şey çıkarttıysanız yazıcınız ile bunu yazdırabilirsiniz.

Elsa ve Anna Sinemaya Hazırlık

Meb'in yasaklamadığı Elsa ve Anna Sinemaya Hazırlık oyununda Frozendan tanıdığımız karakterler sinemaya gidecek. Ancak her kadın gibi onlarda gitmeden makyaj yapıyor ve üzerlerine ne giyeceklerine karar veriyor. İşte biz burada devreye giriyoruz. Onları sinema için hazırlıyoruz. İlk önce makyaj işlemlerini yaparak yüzümüzü güzelleştiriyor ardından giysiler ve takılar ile dış görünüşümüze renk katıyoruz.

Frozen Süper Kardeşler

Meb'in yasaklamadığı Frozen Süper Kardeşler oyununda Elsa ve Anna karakterlerinin giysilerini giydiriyoruz. Arkadan Let It Go şarkısı çalarken 2 karakterinde giysilerini, takılarını takıyoruz. İsterseniz karakterleri filmde ki gibi giydirebilir isterseniz çok saçma şekiller vereblirsiniz. Çünkü giysiler o kadar birbirinden farklı ki çok çılgın şeyler yapabilirsiniz.

En yeni meb oyunları için tıklayın.

Kaynak:Meb-oyun.net

Son Düzenleme: Cuneyt Çinkılınç ~ 29 Ocak 2016 18:08 Neden: