En Yüksek Özellik İsteyen Oyun veya Nedir arkadaşlar?
Ekran kartı testlerine falan bakıyorumda en yüksek oyunları biliyim ona göre bakiyim.
En Yüksek Özellik İsteyen Oyun veya Nedir arkadaşlar?
Ekran kartı testlerine falan bakıyorumda en yüksek oyunları biliyim ona göre bakiyim.
Grid fazla istiyomu ? Gride de cok diyolardı . Bide assassins creed II ???
arkadaşım en yğksek isteyen 1.si metro 2033 bu oyun manyak ağır ayrıca gta 4 ve crysis bunlara dahil
ben metro 2033'ü gta4den daha rahat oynuyorum valla
Ben hepsini aynı anda çok rahat oynuyorum üstelik bu esnada photoshopla 8 işlemi birden yaparken 6 tane de video dönüşümü yapıyorum. hepsi rahat ohh
Ben hepsini aynı anda çok rahat oynuyorum üstelik bu esnada photoshopla 8 işlemi birden yaparken 6 tane de video dönüşümü yapıyorum. hepsi rahat
profilindeki sistemlemi bunu yapyn :D:D:D:D:D zuhhaaa buff kardes sen ilk once benim profilimdek isisteme bak istersen sonra bu dediklerinin hayal olmadigini kanitlayayim sana .)Son Düzenleme: stalker35ugh ~ 25 Ekim 2010 04:37
Agaaa takdiri ilahi diyorum, biyo enerji diyorum.
Stalker ZOTAK nedir ? Zodiac felan mı ?
Sanırım Metro 2033 - GTA IV ve Crysis.
En fazla sistem isteyende tahminen Crysis 2 olacaktır.
yanlis yazmisim :D:D:D: saol atilla duzeltirim hemen
metro 2033 özellikle ati ise (bknz:physx)
Muhaha bole her gördüğüne inanırsan işin zor
http://www.level.com.tr/index.ph ... stem-gereksinimleri
siz metro 2033u dandik zannediyrsunuz herhalde kardes gir google yaz metro 2033 sistem gereksnimleri diye 8 gb gor bi sonra yaz eger yazamiyorsan ben sana linkini vereyim bu arada ilk 3d ye destekl veren
Adamlar 4gb ramde full+fullde oynuyorlar nası oluyor bu iş sole bakem????
Stalker ZOTAK nedir ? Zodiac felan mı ?Atilla Crysis 2 çok iyi optimize edilmiş bir oyun olucakmış.Yani Crysis 1 nasıl oynuyorsan aynı ekran kartıyla yine o çözünürlükte oynuyacakmışsın.Bende bir yerde okumuştum.Cevap en yüksek özellik istiyen oyun mario ve Metro 2033
Sanırım Metro 2033 - GTA IV ve Crysis.
En fazla sistem isteyende tahminen Crysis 2 olacaktır.
Çok fena sallıyon be kardeş. Benim masaüstü pcde 4GB ram var ve rahatlıkla oynuyom metro 2033'ü. Hiç bi zorlanma yok pcde.
http://www.level.com.tr/index.ph ... stem-gereksinimleri
siz metro 2033u dandik zannediyrsunuz herhalde kardes gir google yaz metro 2033 sistem gereksnimleri diye 8 gb gor bi sonra yaz eger yazamiyorsan ben sana linkini vereyim bu arada ilk 3d ye destekl veren
Ya Metro2033 8 gb ram ister istemez bilemem ama Ekran kartı ve ram falan Sağlan olursa Rahatça Oynarsın Gibime geliyor :)
Banane yukarıdaki linkten ya. Onlar teoride. Ben gerçekte gözümle gördüğüme inanırım. 4GB ramle ful çözünürlükte, 1600-1024 de kasmadan bu oyunu oynuyom. Gerisi beni ilgilendirmez. Yok 8GBmış yok Şu ekran kartıymış yok bu ekran kartıymış beni bağlamaz.
kardeş sen anlamyn mu yukardaki levelin linkine bak ayrıca tüm ayarları en sona çek ve çözünürlüğüde 1920 * 1080 yap ben o zama göreyim
Banane yukarıdaki linkten ya. Onlar teoride. Ben gerçekte gözümle gördüğüme inanırım. 4GB ramle ful çözünürlükte, 1600-1024 de kasmadan bu oyunu oynuyom. Gerisi beni ilgilendirmez. Yok 8GBmış yok Şu ekran kartıymış yok bu ekran kartıymış beni bağlamaz.İyide niye celalendiniz.Level linkini veren kişi sadece gösteriyor.Bende 6 gb ram hd 5850 ekran kartı var ben 1920*1080 oynuyorum.Sadece o kişi cevap veriyor.Bende okudum gtx 480 8 gb ram i7 975 gibi özelliklermi ne istiyordu.
Ya arkadaşım sakin olun optimum sistemk gereksinimlerinden bahsediyorsunuz. Yani en iyi randımanı alacağınız sistemi yazmışlar oraya amma büyüttünüz ya
Şuanda var olan hiçbir oyun 8 GB kullanamaz. Oyunu yüceltmek için yapılmış bi komplo. Gerçeklik payı '0'.