serdümen sormuş:
Hocam laptop umda windows xp ile şifrelediğim video larım vardı yani sağ tıkla içerik şifreleme yaptmıştım fakat o zamanlar pek bilgim olmadığı için sertifika yedeklemesi yapmadım sonra bir arıza nedeniyle hdd fabrika ayarlarına geri döndü ve bilgisayar ilk açılışta siyah ekranda donmaya başladı verdiği hata şimdilik aklma gelmiyor ama araştırdım hdd zarar görmüş yada fabrika ayarlarına döndürülmüş olduğu nu internetten öğrendim hdd yi çıkarıp başka bir bilgisayarda data recovery programıyla partition recovery yaptım 1-NTFS diye bir klasör oluşturarak bütün verileri kurtardı fakat bu encrypt yapılmış videoları bir türlü açamıyorum çeşitli araştırmalarım oldu dosya sahipliğini alırsam sorun düzelirmiş onu da yaptım fakat her seferinde videolara her tıkladığım da izniniz yok dosya sahibinden izin alın uyarısı veriyor bir kaç tane de encrypt şifrelerini açan program indirdim ve onlarlada denedim bi sonuca varamadım yardımcı olursanız sevinirim (hocam bir de hdd çalışıyor bunu tekrar formatlayıp kurtardığım partitionu olduğu gibi tekrar hdd ye yüklesem bilgisayarım eski windowsu ile açılırmı bu encrypt dosyalarını tekrar açılabilir hale getirebilmem için)
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
laptop p3
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.3; .NET4.0C)