Enfes Kahvaltı Tarifleri

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
instager
09-06-2016, 12:21   |  #1  
instager avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2016

Kahvaltı sanatı


Kahvaltı biz Türkler için vaz geçilmezdir. Yabancılar gibi bir kase mısır gevreği ile geçirmez sofrayı çeşit çeşit donatırız. Hatta kahvaltıya misafir davet etmekte sadece bize özgü diyebiliriz. . Özellikle söz konusu misafirler olunca daha özenli ve farklı sunumlar da ön plana çıkıyor. Tabi bazen sadece değişiklik için de yeni tariflerden almak mümkün. İşte bu yeni tarif ve sunum ihtiyacı Enfes Kahvaltı’yı oluşturmuştur. Onlarca kahvaltı tariflerinin yanında renkli sunumları da görebileceğiniz sitede arkadaşlarınızla güzel hafta sonu kahvaltılarını daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz.       

Kahvaltı Tarifleri
Sabahları size tüm gün enerji verecek lezzetli kahvaltılık yiyecek tarifleri için siteyi ziyaret edebilirsiniz. Kahvaltılık çörek tarifleri, bazı atıştırmalıklar ve göze ve damağa hitap eden daha çok sayıda kahvaltı sunumları ile yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz.

Kahvaltılıklar
Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Kahvaltıyı geçiştirmeden mutlaka güzel iştah açıcı bir sofra hazırlayarak ailecek kahvaltı yapalım. Özellikle aile bireylerinin birlikte olduğu pazar günleri değişik kahvaltı tarifleri yaparak aile bireylerinin beraber güzel bir kahvaltı yapmasını sağlayalım. Kahvaltıda evde yapılmış kekler, pizzalar, değişik karışımlarla yapılmış omlet, sucuklu yumurta, değişik kurabiyeler evde yapılmış simit…
İsterseniz mis gibi tavşankanı bir çayla ya da meyve suyu, süt olabilir siz hangisini isterseniz tercih sizin, ama çay olmazsa olmaz. Çayla beraber kendi yaptığımız mis gibi peynirli bir poğaça ya da susamlı bir simidin yanında kahvaltılıklar peynir, zeytin vb hazırlanmış bir sofranın tadını başka hiçbir şeyde bulamazsanız. Birde ailenizin hoş sohbetleri varsa daha iyi bir pazar kahvaltısı düşünemem.