Resimlerde de gördüğünüz gibi..;
özel bi şirkette çalışıyorum...çalıştığım şirket bazı sitelere girmeyi yasaklamış durumda...şirketin filtrelediği yasakladığı bu sitelere girebilmek için ne yapabilirim...
Bilen arkadaşların ilgilenmesi dileğiyle...
Resimlerde de gördüğünüz gibi..;
özel bi şirkette çalışıyorum...çalıştığım şirket bazı sitelere girmeyi yasaklamış durumda...şirketin filtrelediği yasakladığı bu sitelere girebilmek için ne yapabilirim...
Bilen arkadaşların ilgilenmesi dileğiyle...
Kendi sorunlarımla gurur duyuyorum...51 kişi okumuş kimseden tık yok...yaw kibarlık yapıp bilmiyoruz yada çözümü yok yada biliyoruz ama kıcık olsun diye sölemiyoz diye bi cevap yazılabilirdi...:=)Senin o siteye girmeni çalıştığın şirket istemiyor senin o siteye girmen ne kadar yasal olur? Cevabı sen ver.
Senin o siteye girmeni çalıştığın şirket istemiyor senin o siteye girmen ne kadar yasal olur? Cevabı sen ver.Yasalara bağlı olan kardeşim ne kadar iyisin...:=)
Legalse Legal...İLLegalse İLLegal...Bu anlamda ipin ucu kaçmışsa Legalliğin bi anlamı yok benim için...yapcak bişi yok...
Ayrıca Çalıştığım şirketin beni engellemeye de hakkı yok...
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (190488) ~ 21 Haziran 2013 15:45
Onların bilgisayar ve internetini kullanıyorsan onların istedikleri şekilde kullanmalısın. Yani o bilgisayar ve interneti kısıtlayabilirler.Yasalara bağlı olan kardeşim ne kadar iyisin...:=)
Legalse Legal...İLLegalse İLLegal...Bu anlamada ipin ucu kaçmışsa Legalliğin bi anlamı yok benim için...yapcak bişi yok...
Ayrıca Çalıştığım şirketin beni engellemeye de hakkı yok...
hotspot u yükle çalışacaktır çünkü vpn le bağlanıp yasaklı sitelere erişebilirsin
http://www.tamindir.com/hotspot-shield/?a=2
bu linkde olmadıysa google a hotspot shield yaz