bir tanıdığımı engellemek istiyorum MSN de ve özellikle engellediğimi görmesini istiyorum.kişinin tag ının üstünde bi simge çıkıyor onun gibi.bunun için bir method varsa benimle paylaşırsanız gerçekten memnun olurum.şimdiden teşekkürler....
Engellenenin engellendiğini görmesi nasıl sağlanır
Böyle bir method bildiğim kadarıyla yok; onu listenizden silmeniz kaydıyla ve onun da sizi kendi çapında kontrol etmesiyle sizin onu silip silmediğini anlayabilir; ancak blokladığını anlaması pek mümkün değil şu an için; belki msn discoverer'ın bir yardımı olabilir, belki...
Engelini kaldır, seni engelliyorum de ve engelle!
GRaNZaTEngelini kaldır, seni engelliyorum de ve engelle!
eğer o an online değilse, engellediğini email le de söyleyebilirsin :)
yalnız cvp almamak için artı olarak istenmeyen epostalara da eklemen gerekir o adresi..
GRaNZaTEngelini kaldır, seni engelliyorum de ve engelle!Granzat o metodu bulmuş.. süpersin Granzat
ya arkadaşım ne uğraşıyorsun teknolojiyle,yazıver boşol,boşol,boşol.. anlar herhalde... yüzyıllardır kullanılıyo anlamayan görmedim:) anlamazsa da kır kafasını:)
:)))) zaten engelleyeceğim kişi fazla anlamıyor bilgisayardan.bende hata raporu gibi bi mesaj yolladım."mehmetasik008" tarafından engellendiniz diye.ama yutmadı galiba.o da "karşı taraf mesajı yemedi" diye bi SÖZDE :) hata raporu(mail) yollamış.sonra ben de şaka yapmıştım zaten diye geçiştirdim.ama yinede MSN de bu özellik düşünülüp konmalıydı diye düşünüyorum.galiba GRaNZaT arkadaşı dinleyip seni engelliyorum desem daha iyi olacaktı ama neyse.herşeye rağmen cevap yazan tümarkadaşlara çok teşekkürler
msn 'de sizi engelleyenleri görmeniz mümkün :)
engelleyenleri görebilirsiniz arkadaşlar şöyle anlatayım size :)
Seçenekler -> Gizlilik sekmesine geliyorsunuz sol ve sağ tarafta iki kutucuk var.
Sol taraftaki kutucukta fazrzedelim listenizde 2 kişi var
Ahmet ve Mehmet bunlar
Ahmet 'i sağ tıklıyorsunuz SİL seçeneği pasif ise kişi sizi ENGELLEMEMİŞ.
Şimdi mehmet'i sağ tıklıyoruz bakıyoruz ki SİL seçeneği aktif bu demek oluyorki karşıdaki kişi size ENGELLEMİŞ.
Hadi bakalım kolay gelsin :)
helal mouse ama senın anlattıkların için bu arkadas uygun deil sanırım çünkü karsısındakı sıradan bi kullanıcı galiba. bu arada benım en çok tuttuğum yöntem boşol muhabbeti. herşeyi gerçeğiyle ve net bir şekilde bilmeli acı da olsa tatlı da olsa böyle olmalı.Bir tavsiye daha sen artık engelli bir insansın da diyebilirsin :)
hehe evet kesinlikle engelliyerek kaçılmaz farklı adreslerle yine ulaşırsın istediğin zaman
mousemsn 'de sizi engelleyenleri görmeniz mümkün :)afedersin ama bunu dedem de biliyor; zaten onu sormuyor arkadaş; engellenenleri bulmak ayrı, silinenleri bulmak apayrı bir olay. Senin anlattığın seni listesinden silenleri gösterir, başka da bir işe yaramaz; ancak bir kişinin seni bloklayıp bloklamadığını öğrenmenin bilinen bir yolu yok, biliyorsan o zaman işte aranılan adamsın.engelleyenleri görebilirsiniz arkadaşlar şöyle anlatayım size :)
Seçenekler -> Gizlilik sekmesine geliyorsunuz sol ve sağ tarafta iki kutucuk var.
Sol taraftaki kutucukta fazrzedelim listenizde 2 kişi var
Ahmet ve Mehmet bunlar
Ahmet 'i sağ tıklıyorsunuz SİL seçeneği pasif ise kişi sizi ENGELLEMEMİŞ.
Şimdi mehmet'i sağ tıklıyoruz bakıyoruz ki SİL seçeneği aktif bu demek oluyorki karşıdaki kişi size ENGELLEMİŞ.
Hadi bakalım kolay gelsin :)
dedene selam söyle o zaman ok post kasmak için abuk subuk mesajlarla forumu kirletme.
+ gel msn de deneyelim bakalım ben seni engellediğim zaman orada ne oluyor gör millete yanlış bilgi verme silindiğin veya bloke edildiğin zaman orada SİL aktif olur..
bence ikinizde birbirinizi ekleyin ve blocklayın:)))
gelin sonucu da buraya yazın...
engelleyince sil aktif oluyor mu olmuyor mu görmüş olursunuz..
ama bildiğim kadarıyla silince sil aktif olur engelleyince değil.. yamuluyorsam düzeltin