universite yurduna geldigimden beri msn den goruntulu konusma yapamiyorum veya karsi tarafi goremiyorum.sorunun agda oldugunu tahmin ediyorum,bu sorunu nasil asarim tesekkurler
engelleniyor mu
MSN programı çalışmıyorsa yanı bağlanmıyorsa Ağ'dan msn2ın çalıştıgı port kapatılmış olabilir. www.meebo.com adresını deneyebılırsın.
msn calisiyor,karsi taraf beni gorebiliyor ama ben karsi tarafi goremiyorum ,goruntulu konusmada yapamiyorum,
webcamının suruculerını guncellemeyı denedınmı?
hepsini denedim hatta vistadan xp ye bile gectim,msn in 2-3 tane surumunu denedim, zaten benim cameramda sorun yok karsi tarafi goremiyorum.onlar beni gorebiliyor
kamera ayarlarını MSN'de yaptıgını farzedıyorum. Engelleme olsa butunuyle MSN programı çalışmaz. Bence sıstemınde ufak bır sorun var.
tamam ben buldum galiba. tcp 5100 portu kapali olunca,goruntu konusmave super webcam uygulamalari calismiyormus,sanirim port kapali, nedense!! yardimci olmaya calistigin icin tesekkurler
Eger laptop ıse başka bır yerde bağlanıp deneyebılırsın.Eger orda çalışıyorsa o zaman dedıgın gıbı sadece kameralı gorusme engellenmış olabilir.