.
engelleyenleri gorme (en kesin yontem)
1 yöntem daha var o zaman..:
Sende ekli olan 2 kişi olsun..A ve B..
A ve B birbirini tanıyor ve birbiri Msn'lerinde ekli durumda..
Sen ise C'sin..
C olarak A'yı engelledin..A gider B'ye sorar, şu an sende C online mı??Cevap evet ise film kopar..
Benim 1 Msn adresim var.. Kim engelledi,kim engellemedi umursamıyorum bile.. Yeri gelir ben de engellerim..Böyle bir özellik varsa çok doğal..Bunun karşı taraftan bilinmemesi zaten bu özelliği özellik kılıyor..Bence kurcalamamak lazım..
Offff of.. abi insanlar bi türlü anlamıyor ya, internette bu konuyla ilgili binlerce şey yazıldı, anlayın artık yok böyle bir yöntem. Göremezsiniz ya.. Kasmayın.
arkadaslar bu konuyu tartısmaya gerek yok engellemeyı görmenın bır yolu yok
Foxdennisarkadaslar bu konuyu tartısmaya gerek yok engellemeyı görmenın bır yoluHay Allah razı olsun, ben de var mı bir yolu diye merak ediyordum.
elvis32 sozum sana degıl yanlıs anlama bu konuyu acan kisiye adam yanlıs bılgı verıyo
o verdigin silenleri gosterıyo işte baska bildigin yol varsa söyle ama yolu yok
böyle program ya da işlem olmalı
burdan sizi silenleri görebilirsiniz ama site ne kadar garantili tartışılır
bu sitede var galiba bulabilirseniz tabi ben shiftdelete.net te buldum bunu Moderatör yazmış link::,com_joomlaboard/Itemid,99/func,view/id,7185/catid,16/limit,10/limitstart,10/
delete linki aktifse engellemiş demek değildir listeden silmiş demektir listeden silmeden engellemişse bunu anlayamazsınız
XxXDaRKoXxXböyle program ya da işlem olmalıdaha bilmem kaç defa tekrarlayacağımı, bu site de silenleri gösteriyor, bloklayanları değil. Ayrıca sitelere şifreninizi girmeyin, çok sakıncalı.burdan sizi silenleri görebilirsiniz ama site ne kadar garantili tartışılır
bu sitede var galiba bulabilirseniz tabi ben shiftdelete.net te buldum bunu Moderatör yazmış link::,com_joomlaboard/Itemid,99/func,view/id,7185/catid,16/limit,10/limitstart,10/