Cevaplarınızı bekliyorum
ENGTS450 TOP mu HD 5770 mi ?
gts 450 diyorum nvidia sonucta coğu destek nvidaya veriliyo oyunlara physx cuda gibi oyunlara girerken hic ati logosu görmedim
arkadaşım ben şahsen internetteki testlere inanmıyorum inandımda ne oldu salaklık yaptım kartı aldınız kullandınızdamı yorum yapıyorsunuz ama şu bir gercek nvida her zaman 1 adım ati den öndedir
Aldım ve öneriyorum kesinlikle Gts 450 !
aynen sürmenej kaoos gts 450 amp versiyonu süper bişey şu an kart alsam onu alırdım ama ben zotac gts 250 eco yu aldığımda bu kart yoktu orda tasarım olarak aynı kartlar
bazı testlerde gts 450 bazılarında hd 5770 önde insanın iyice kafasını karıştırıyorlar.birisi bana kesin olarak açıklasın artık da bir karar vereyim :D
arkadaşım nvidia al gts 450 al pişman olursan o kartı ben alacağım senden satın olarak
şöyle bir şey de var benim monitorum 17 inç gtx 460 düşünüyordum bir zamanlar ama o monitor için gereksiz dediler siz ne dersiniz ?
evet cok gereksiz full hd monitörler icin önerilir gtx 460 o kart 19 inch ve altı yeterlidir o kart
arkadaşım ben şahsen internetteki testlere inanmıyorum inandımda ne oldu salaklık yaptım kartı aldınız kullandınızdamı yorum yapıyorsunuz ama şu bir gercek nvida her zaman 1 adım ati den öevet aldım 1 yıl kullandı ve sattım vede yorum yaptım https://www.chip.com.tr/forum/sat ... dition_t179981.html peki siz 5770 kullandınızdamı atıp tutuyorsunuz kardeşim sizin mantığınıza göre şuan sizin yorum yapmaya hakkınız yok
Atıp tuttuğumuz Yokki Gts 450'nin o.c performansı 5770'den daha yüksek bu durum ileride kullanıcının işine yarayacak.
Kartın oyunlarda gücünün yetmediği yerlerde Gts 450 o.c ile yola devam ederken 5770 arkadan nal toplayacak.
Aynı Gtx 460 ile Hd 6850 gibi.
Gtx 460 default halde 6850'nin bir adım gerisinde ama o.c ile uçuyorsa işte Gts 450'de aynen öyle.
sürmenaj kaosss bırak hic uğraşma kardeşim bunlar maldan anlamıyor bırak alsınlarda akılları başına gelsin hatasız kul olmaz yakında nvidaya dönerler benim gibi bi hastalıktır kabıldılar ati rüzgarına
Atıp tuttuğumuz Yokki Gts 450'nin o.c performansı 5770'den daha yüksek bu durum ileride kullanıcının işine yarayacak.kardeş alıntı sendenmi yapılmış ikiniz aynı kişimisiniz ben nikonun kullandınızmıki yorum yapıyorsunuz mesajına cevap yazdım mesele ati nvidia meselesi değil ben 5770 satıp 6850 stok olarak%10 daha iyi olmasına rağmen gtx 460 aldım yalnız takıntılardan kurtulmak lazım doğru olan ATİ,NVİDİA değil kart modelleri arasında karşılaştırma yapmaktır ben 5770 kullndım ve fiyatına göre canavar gibi bir kart olduğunu biliyorum
Kartın oyunlarda gücünün yetmediği yerlerde Gts 450 o.c ile yola devam ederken 5770 arkadan nal toplayacak.
Aynı Gtx 460 ile Hd 6850 gibi.
Gtx 460 default halde 6850'nin bir adım gerisinde ama o.c ile uçuyorsa işte Gts 450'de aynen öyle.