ENTERESAN BİR SORUN!! (Level Forumlarından)

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
zizastorm
27-03-2006, 18:24   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj

Arkadaşlar level forumlarında, bir problemi olan bir arkadaşın sorununu okudum.Ve buraya taşımaya karar verdim. Bir şeyler önerirseniz iyi olur.Şimdiden teşekkürler.
============================================================
Arkadaşlar benim çok iğrenç bir sonumun oldu (evet , var değil , oldu)

2 aydır çeşitli sorunlar sebebi ile anakartımı servise yollayıp duruyorum . Neyse 3 hafta önce , nihayet sorunsuz olarak geldi . Bir heves kurdum makinayı , açtım 4 saat FEAR oynadım ... Sonra makineyi kapattım ve ...

Şu anda bilgisayarım düzgün çalışmıyor . Şöyle açıklayayım , Winamp'ta müzik dinleyemiyorum , sürekli takılıyor . DVD yazamıyorum , sürekli yakıyor (1X'de bile) , masaüstünde mouse atlayarak hareket ediyor , dosya kopyalamak eskisinin 4-5 katı zaman alıyor . Bilgisayar 1.5dk'da zor açılıyor .
DVİX falan HDD'den seyredemiyorum , DVD-Rom'da da önce biraz takılıyor , daha sonra açılıyor .

Formatladım , Fdisk'le bölümleyip formatladım , fat32 kullandım olmadı . Hdd'yi değiştirdim düzelmedi .
Bu arada anakartı bir daha servise yolladım , SAĞLAM diye geldi geri .

Sistem özellikleri
Pentium 4 2.8 EMT64
512 kingston DDR
Asus P5GD1-VM
Seagate PATA 120GB 8mb cache
LG DVD RW
Sapphire x1300 256 PCİ-E VGA

Bir çok şey denedim , fazla ilerleme kaydetemedim .
En ufak bir işte CPU kullanımı %100 oluyor hemen . İşlemci 44 derece civarı çalışıyor . Bence sorun anakartta ama tam ne olduğunuda anlayamadım . Bu arada 20gb QuantumLCT'de aynı hatayı veriyor .

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler (sürücü güncelleyince düzelmiyor )
===========================================================
Saygılarımla..

CU_GS7
27-03-2006, 20:44   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj

Ben sorunun RAM`den kaynaklanabileceğini düşünüyorum..Bir kez de başka bir RAM takıp açmayı dene..Anakartla işlemci arasındaki uyumsuzluk da olabilir..
Madem ki anakart birkeç kez servise gitmiş ve sonunda sağlam diye geri gelmiş..

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 27 Mart 2006 20:45