Arkadaşlar level forumlarında, bir problemi olan bir arkadaşın sorununu okudum.Ve buraya taşımaya karar verdim. Bir şeyler önerirseniz iyi olur.Şimdiden teşekkürler.
============================================================
Arkadaşlar benim çok iğrenç bir sonumun oldu (evet , var değil , oldu)
2 aydır çeşitli sorunlar sebebi ile anakartımı servise yollayıp duruyorum . Neyse 3 hafta önce , nihayet sorunsuz olarak geldi . Bir heves kurdum makinayı , açtım 4 saat FEAR oynadım ... Sonra makineyi kapattım ve ...
Şu anda bilgisayarım düzgün çalışmıyor . Şöyle açıklayayım , Winamp'ta müzik dinleyemiyorum , sürekli takılıyor . DVD yazamıyorum , sürekli yakıyor (1X'de bile) , masaüstünde mouse atlayarak hareket ediyor , dosya kopyalamak eskisinin 4-5 katı zaman alıyor . Bilgisayar 1.5dk'da zor açılıyor .
DVİX falan HDD'den seyredemiyorum , DVD-Rom'da da önce biraz takılıyor , daha sonra açılıyor .
Formatladım , Fdisk'le bölümleyip formatladım , fat32 kullandım olmadı . Hdd'yi değiştirdim düzelmedi .
Bu arada anakartı bir daha servise yolladım , SAĞLAM diye geldi geri .
Sistem özellikleri
Pentium 4 2.8 EMT64
512 kingston DDR
Asus P5GD1-VM
Seagate PATA 120GB 8mb cache
LG DVD RW
Sapphire x1300 256 PCİ-E VGA
Bir çok şey denedim , fazla ilerleme kaydetemedim .
En ufak bir işte CPU kullanımı %100 oluyor hemen . İşlemci 44 derece civarı çalışıyor . Bence sorun anakartta ama tam ne olduğunuda anlayamadım . Bu arada 20gb QuantumLCT'de aynı hatayı veriyor .
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler (sürücü güncelleyince düzelmiyor )
===========================================================
Saygılarımla..