Eposta grubu kurmak istiyorum...

HPQ-User
15-01-2010, 22:44   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Afkatbey sormuş:
Yahoo,hotmail ,ttnet uzantılı eposta sahıbı bır grup insanın mail paylaşımı için gizli sadece bu kişilerin görebildiği ve üye olabıldığı  eposta grubu kurmak istiyprum.Yardımcı olursanız sevınırım...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
hem dizüstü hem de masa üstü bilgisayar :)) xp yüklü

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6.3)

Maggoth
15-01-2010, 23:55   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj

Çoklu e-posta sağlayıcıları olduğu için Google Groups,Yahoo Groups gibi hizmetlerden yararlanamazsınız.Ancak kişisel bir blog oluşturup kullanıcı hesapları yaratarak sadece sizin istediğiniz kişilerin bloğunuza erişmesine izin verebilirsiniz.

Başka mail grubu hizmetleri sağlayanlar da vardır mutlaka.Biraz daha araştırmanızı öneririm.

denemeee
16-01-2010, 19:57   |  #3  
Yıllanmış Üye
274 mesaj

Hmm galıba sıte acınca yapıyolardı panelden ayarlıyolardı dıger arkadaslar bılıyorsa sana yardımcı olurlar umarım.

mesut85u
25-10-2011, 22:18   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
20 mesaj

Google gruplardan (groups.google.com) bu istediğiniz yapılabilinir. İçinizden biri grubu kurar, sonra ttnet, yahoo gibi adresleri olan kullanıcılara davetiye yollar. davetiyeyi kabul edince otomatik olarak gruba üye olurlar. Dışarıdan üyeliğe başvuruyu kapatırsanız kimse mesajlarınızı göremez. Sadece gruba üye olanlar mesajları görür ve yazarlar. Bu sayede isteğinizi sağlarsınız. Google gruplar için başka sağlayıcılardan e-posta adresiniz olması sıkıntı yaratmaz.

Not: belki çok sonraları birilerinin ihtiyacı olur diye bu eski mesaja cevap verdim.

Zakkum26
09-12-2013, 12:43   |  #5  
Taze Üye
3 mesaj

Merhaba Afkatbey,

Benim çalışma grubum da ortak dosyalar ve önemli belgeler paylaşmak istiyordu ama herkesin
mail adresi farklı uzantı içeriyordu - yahoo gmail falan, bu yüzden google groups veya yahoo işe yaramıyordu.
Sonunda arkadaşım bize uygun bir e-posta hizmeti buldu:

http://mail-grubu.com/x/rf

Bu sitede kolayca yeni grup oluşturduk.
Üyelerin her biri ortak gelen kutusunda kendi hesabıyla veya Facebook ile giriş yaparak oturum açıyor,
bence bu en iyi fikir çünkü bir ortak e-posta adresi var ama herkes kendi kişisel hesabını kullanıyor.
Ikinci yararlı şey, grubumuz büyük dosyaları gönderebilir ve her şey gizlidir.
  Hatta orada bir dosya boyutu 100MB olabilir - gmailde mesela 25mb en yüksektir....
Bana göre bir grup için kesinlikle iyi bir çözüm.