Arkadaşlar elimde epson Stylus CX3200 printer, scanners ve fotokopi özellikleri olan makina var. Bilgisayara format atmadan önce printer in kartuşu bitmişti ama scanner sorunsuz çalışıyordu. Formattan sonra CX3200 ü kurdum ve çalıştırdım. Gerçi kartuş yok ama printerde bi sorun görünmüyor. Ama scanner i bi türlü çalıştıramadım. Photoshop u açıp scanneri çalıştırmak istediğimde "could not open the TWAIN source. Make sure there is a valid source for your scanner in the TWAIN directory found in the Windows directory" diye bi uyarı alıyorum. Bu sorunu nası çözebilirim. Teşekkürler.
Epson Stylus CX3200
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Yazıcının priter sürücülerinden ayrı olarak bir de scanner sürücülerinin olması lazım. Onu kurarsan bence sorun kalmaz. Sadece doğru tespit yapman gerekecek.
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
57 mesaj
olayı şöyle düşün senin sadece yazıcın yok. hem yazıcın var hemde scannerin var. ve iki sürücü yüklüyorsun yani aygıt yöneticisine baktığında hem yazıcı görürsün hemde görüntüleme aygıtları görürsün yada soru işareti olarak Stylus CX3200 scanner vardır. bunu doğru olarak kaldırıp tekrar yüklemelisin. sadece cd den setup.exe dosyasını çalıştırmak yeterli olmuyabiliyor.
hadi kolay gelsin