Tüm özel dosyalarımıın bulunduğu klasöre giriş yapamıyorum. Giriş yapmayı denediğimde şu hatâyı veriyor:
Arkadaşlar, sistemde sanırım autorun.inf virusü var. "GetDataBack" isimli bir yazılım sâyesinde bu klasörün içersindeki hemen hemen tüm verilerimi görebiliyorum; fakat yazılımın deneme sürümüyle dosyaları klasörden çıkarıp farklı bir noktaya aktarabilmem mümkün olmuyor. Ben de bu yazılımı illegal bir yöntemle kullanmak istemiyorum. Bu dosyaları kurtarmanın farklı ve ücretsiz bir yolu da olmalı.
Dün windowsu yeni baştan kurmuştum; klasörlerime ulaşamama sorunu hâriç her bir sorun sona ermişti;ama biraz evvel arama seçeneği bütün fonksiyonlarını kaybetti.... "Eset Smart Securitiy" taramaya devâm ediyor...
Bu virus veyâ bu sorun diyelim, bugün benim bilgisayarımdadır, yârın bakarsın sizin bilgisayarınızda.
Konuyla alâkalı bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa, biz bu sorunun üstesinden gelmekle berâber bu sorunu yaşaması muhtemel arkadaşlar, bu sorun yüzünden vakitlerini kaybetmezler.
Bizden sonra kimbilir kaç kişi aynı sorunu yaşayacak... Burada bu sorunun çözümü açıkça ortaya konulabilirse bizden sonraki pekçok kimseyi böylesi bir dertten, meşakkâtten kurtarmakla pek hayırlı bir iş yapmış olacağımızı düşünüyorum...