Erkek Olmak :))
Vay yere bakan yürek yakanlar.
bunlar acemi versiyonlar yanlız.
Selçuk İslamoğluFoyamız ortaya çıktı yani...
JADEXBak sen prof.olanlar nelermiş?pek söylicek bişey yok, çünkü böyle kanıt bulunmaz.
Külliyen bana uymaz. Şablon kullanmam ben bir kere. Hazır mesaj dahi kullanmam. Herşeyimi kendi cümlelerimle yazarım...
JADEXErkeklerden korkulur zaten saman altından su yürütürsünüz siz üstelik arkada kanıtta bırakmıyorsunuz bak itiraf ettinhep takıntılar takıntılar zaten, ortada kanıt yoksa neyle suçlicanki? yasalar bile diyor "suçluluğu kanıtlanana kadar herkes masumdur." hem hemen kötüye yormamak lazım dimi..:)
JADEXBak sen prof.olanlar nelermiş?karşındaki kızın iq suna göre değişir
daha bu tür mesajları atabileceğim kimse olmadı
pathofneodaha bu tür mesajları atabileceğim kimse olmadıİleride "Ah nerede eski günler" deyip bugünleri özlemle anarsınız, merak etmeyin.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 24 Mayıs 2009 13:27
hahahhahahhahahahahahahahaha
JADEXErkeklerden korkulur zaten saman altından su yürütürsünüz siz üstelik arkada kanıtta bırakmıyorsunuz bak itiraf ettin
kızlar gibi hızlı mesaj yazamıyoruz ki dakikada 5 sms geleni biliyorum be 1 dk geç göndersen noldu birşeymi oldu niye sustun diyorlarSon Düzenleme: PcMaKeR ~ 24 Mayıs 2009 15:47
H@ckerCesurKülliyen bana uymaz. Şablon kullanmam ben bir kere. Hazır mesaj dahi kullanmam. Herşeyimi kendi cümlelerimle yazarım...Her zaman.
koptum vallahi hazır hazır cevaplar aynı benim gibi
t9 kullanmayın kızlar 'kız'ıyo :))
her şey hazır modernite ve popülarizm size her haltı sunabiliyor yeterki müşterisi olan gerisi det değil iğrenç yaklaşımlar iğrenç insan ilişkileri çağın vebası gibi yayılıyor her yanda et ve cinsellik pazarlanıyor aslında pazarlanan şey cinsellik değil pazarlanan telefonlar elbiseler arabalar. bunlar cinsellikle birlikte sunuluyor çünkü cinsellik har daim insanı harekete geçirmekte ayrıca erkeklerde değil suç bu mesajları telefonuna yazdırma ihtiyac duyulmasına neden olan kadın algısında ve kadının kendine bakış açısında. önce kadınlar kendini yargılamalı sonra erkekleri yargılamalı...
çağımızın hastalığı hız ve doyumsuzluk ne kadar hızlı o kadar iyi ne kadar çok o kadar iyi aaaaama artık o da yetmiyor artık EN HIZLI SÜREDE AN KISA SÜREDE EN ÇOK OLANI almak revaçta işte o hazır mesajlarda bunun orgazmı..
ne demmiş ünlü düşünür : 21. yüzyılda yaşamak ince bir buz üzerinde yaşamaktır çünkü buzda ne kadar hızlı kayarsanız o kadar güvendesiniz aksi halde buz kırılır sistem sizi yutar
JADEXNe diyebilirim ki bu işlerde uzman olan sizsiniz allah bilir bizlerden sakladığınız daha ne numaralar vardır bunlar bizim keşfedebildiklerimizbu işlerin uzmanlığı mı? haşa ne haddimize