erkekler seksten başka ne düşünür

cem_batum
24-03-2016, 10:38   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

erkekler seksten başka ne düşünür?

siz bu konuda ne dersiniz bilemem ama oxford mezunu sheridan simove'a göre erkekler seksten başka hiçbir şey düşünmüyorlar.

yazar simove son kitabında, hem de çok çarpıcı bir biçimde bu konuya dikkat çekiyor. simove toplam dokuz günde hazırlayıp yayına verdiği "erkekler seksten başka ne düşünür" isimli kitabında erkeklerin seksten başka hiçbir şey düşünmediğini savunuyor. çünkü bu isimle yayınladığı 200 sayfalık kitapta tek bir satır bile yazı yok. kitap sadece boş sayfalardan oluşuyor.

işin ilginç yanı kitap yok satıyor. amazon.com'da son yılların en çok satan kitaplarını bile aşan bir satış grafiği var.

sayfaları bomboş bir kitaba kim neden para verir bu da ayrı bir merak konusu tabii. basında yer alan bilgilere göre kitabı alan öğrenciler boş sayfaları not defteri niyetine kullanarak başka şeyler de düşündüklerini kanıtlamaya çalışıyor. ancak yazar esprili bir yorum yaparak bu öğrencilerin ders bitiminde yeniden seks düşünmeye başladıklarını tahmin ettiğini söylüyor.

yazarın, kitabı hakkında şunları söylediği de basında yer alan bilgiler arasında;

"bu kitap 39 yıllık bir araştırmanın ürünüdür ve konuya ilişkin gerçekçi bir çalışmadır. hiçbir şeyi şansa bırakmadım ve kendimi cidden işime adadım. yıllar süren sıkı çalışmaların sonunda anladım ki, erkekler seks dışında gerçekten hiçbir şey düşünmüyor. bu şoke eden bir sonuçtu ve dünyanın bu bulgularımdan haberdar olması gerekiyordu."