Onu çözmek için tek yol var: Eşcinselliği de Anayasa'ya sokmak. Yani şu "din, dil, ırk..." maddesine "cinsel eğilim" eklemesini yapmak. Gerçi gerekmiyor, ama illa kesin bir şeyler olsun istiyorsan...
Bu arada "erkek hakları" konusuna kafam takıldı. Erkeklerin ayrı hakları mı var yani?
tuncap nerenden anlıyorsun lafı sen.erkek kadın başka tür mü var ya insanlarda söylesene bana.Dünyada kaç çeşit insan cinsiyeti var.sen hiç penisi ve vajinası olan insan gördün. ben görmedim. göğüsleri olan erkekler olabilir doğal fazla kilolorı yüzünden göğüsleri olan erkekler var ama aşırı kilolarından. ama en azından eşcinsel girişimde bulunmuyorlar.
gereksiz tartışma çıkartıyorsun hala nere çekmeye çalışıyorsun konuyu ben onu anlamış değilim. Bir zahmet söylede kurtulalım yok erkekler yok kadın hakları sıkıldım ha. sen anlayacaksın diye dil dökmeyeceğim yeter artık be aaaa. Herkes fikirlerinde özgürdür buda benim fikrim sorgulayıp durma. önce kendini sorgula sonra beni en son ülkeni sorgula arkadaşım.
neyse bu konu uzarrr giderrr. Ben bırakıyorum yeterince düşüncemi açıkladım. tuncab gerisini sen düşün. Devlet onlara yardım etsin.