Eşcinselliğin Kabullenilmediği Ülke: Türkiye

Y.İ.Ğ.İ.D.O.
01-11-2009, 21:16   |  #51  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
3,152 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  
İranda eşcinsellik nasıl acaba:
Direk idam.
En güzeli.Arkadaş böyle deyince aklıma hırsızlık olaylarındaki cezalar geldi.
Bence ülkemizdede böyle olmalı hatta bu kanun hırsızlık yapanlarada verilmeli mesela hangi eliyle yaptıysa o eli kesilmeli.Bak bakalım bi daha yapıyorlarmı.İran'da 4 adamı idam ettiler bütün dünya şok oldu ne şok olcam kardeşim yaptılarsa bi suç cezalarını çekecekler.Cezalar caydırıcı nitelikte olmalı.
Türkiye'de durum nasıl?
Hırsız adamın evine giriyor.Adam hırsızı yakalıyıp polise götürüyor hırsız adamdan daha önce arka kapıdan çıkıyor.Beğenmedim

PcMaKeR
01-11-2009, 21:46   |  #52  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
Alıntı: tuncab  
Onu çözmek için tek yol var: Eşcinselliği de Anayasa'ya sokmak. Yani şu "din, dil, ırk..." maddesine "cinsel eğilim" eklemesini yapmak. Gerçi gerekmiyor, ama illa kesin bir şeyler olsun istiyorsan...

Bu arada "erkek hakları" konusuna kafam takıldı. Erkeklerin ayrı hakları mı var yani?

tuncap nerenden anlıyorsun lafı sen.erkek kadın başka tür mü var ya insanlarda söylesene bana.Dünyada kaç çeşit insan cinsiyeti var.sen hiç penisi ve vajinası olan insan gördün. ben görmedim. göğüsleri olan erkekler olabilir doğal fazla kilolorı yüzünden göğüsleri olan erkekler var ama aşırı kilolarından. ama en azından eşcinsel girişimde bulunmuyorlar.

gereksiz tartışma çıkartıyorsun hala nere çekmeye çalışıyorsun konuyu ben onu anlamış değilim. Bir zahmet söylede kurtulalım yok erkekler yok kadın hakları sıkıldım ha. sen anlayacaksın diye dil dökmeyeceğim yeter artık be aaaa. Herkes fikirlerinde özgürdür buda benim fikrim sorgulayıp durma. önce kendini sorgula sonra beni en son ülkeni sorgula arkadaşım.

neyse bu konu uzarrr giderrr. Ben bırakıyorum yeterince düşüncemi açıkladım. tuncab gerisini sen düşün. Devlet onlara yardım etsin.

CapanQGLU
02-11-2009, 02:48   |  #53  
CapanQGLU avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,511 mesaj

Türkiye bu durumu neden kaldıramıyor, neden kabullenemiyor, neden toplum dışlıyor ? 

PcMaKeR
Çoğu kişi paramı ver işini gör mantığında eşcinsellerin. işi ciddiyete döküp cinsiyet değiştirenlere saygımız sonsuz.
AlkışAlkışAlkış
Anlıyan anladı.

Feel Good
02-11-2009, 17:14   |  #54  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,688 mesaj

İster cinsiyet değiştirsin, ister kendi cinsiyetiyle yaşasın ne yaşayacaksa. Bunlar beni ilgilendirmez. Beyin, kafa yapısı aynı mı aynı. Eee, o zaman sorun ne?
Örnek vereyim. Ellen Degeneres benim sevdiğim kadın oyuncu ve komedyenlerden biridir. Beğenerek, büyük bir zevkle izlerim. Ama kendisi lezbiyen. Lezbiyen olmasaydı da benim için değişen hiçbir şey olmayacaktı. Etrafımda da öyle insanlar olsun, olmasın benim için hiç sorun değil. Kişiliği düzgün biri olsun yeter. Niye öcü gibi bakılır bu insanlara anlamış değilim.
Ayrıca bu yaşam tarzlarını da onların seçtiğini düşünmüyorum.

Son Düzenleme: Feel Good ~ 02 Kasım 2009 17:14
PcMaKeR
02-11-2009, 20:24   |  #55  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
Itiraf.comdan bir kadından alıntı
Caddede karşılaştığım travesti arkadaşımla öpüşüp sarılarak özlem giderirken bizi gören ve bize doğru gelirken aniden görmezlikten gelip yön değiştiren arkadaşım dediğim şahıslara seslenmek istiyorum. O gördüğünüz  bir yaratık değil insan, insan! Kadın görünümünde doğmamış olabilir ama doğduğunda da şimdi olduğu gibi insanmış. Ayrıca bütün travestiler fuhuş yaparak para kazanır diye bir kural yok, o namusuyla mesleğini yapabilen şanslılardan ve yıllardır evli! Kafanızı değiştirmediğiniz sürece mümkünse beni hep görmezlikten gelin.
.....

TuncaBozkurt
02-11-2009, 21:38   |  #56  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  
tuncap nerenden anlıyorsun lafı sen.erkek kadın başka tür mü var ya insanlarda söylesene bana.Dünyada kaç çeşit insan cinsiyeti var.sen hiç penisi ve vajinası olan insan gördün. ben görmedim. göğüsleri olan erkekler olabilir doğal fazla kilolorı yüzünden göğüsleri olan erkekler var ama aşırı kilolarından. ama en azından eşcinsel girişimde bulunmuyorlar.

gereksiz tartışma çıkartıyorsun hala nere çekmeye çalışıyorsun konuyu ben onu anlamış değilim. Bir zahmet söylede kurtulalım yok erkekler yok kadın hakları sıkıldım ha. sen anlayacaksın diye dil dökmeyeceğim yeter artık be aaaa. Herkes fikirlerinde özgürdür buda benim fikrim sorgulayıp durma. önce kendini sorgula sonra beni en son ülkeni sorgula arkadaşım.

neyse bu konu uzarrr giderrr. Ben bırakıyorum yeterince düşüncemi açıkladım. tuncab gerisini sen düşün. Devlet onlara yardım etsin.
Gereksiz tartışma değil. Daha önce de "Hem homo hem Erkek haklarından faydalan oldu anam." dedin. Ben de başka bir şey demiyorum ki, kadın ve erkek olmak üzere 2 cinsiyet var. Sen ayırdın yani eşcinsellerle erkekleri.

Konuyu da bir yere çekmeye çalışmıyorum. Sen fikrini yazıyosun, ben fikrimi yazıyorum. Fikirlerine karşı da bira aşağılama yapmadım. Tamam soru da soruyorum ama cevaplamak zorunda değilsin sonuçta. Sen bilirsin, burada bitirelim.

CapanQGLU
02-11-2009, 21:43   |  #57  
CapanQGLU avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,511 mesaj

Evet iyice konu dışına çıkmadan, bitirin.
Yorum yazan herkese teşekkürler, devam edelim. Buyrun...

Banned
03-11-2009, 01:36   |  #58  
Banlandı
284 mesaj

belki duymuşsunuzdur bana bir arkadaş anlatmıştı turistin biri: kızlar elele geziyor , düğünlerde kızkıza dans ediyorlar sizin ülkeniz ne kadar özgür meydanda ortalık yerde düğünlerde vs vs lezbiyenler geziyor istediği gibi yaşıyor bizim orda orsa vayhaline demiş oda kimden duyduysa artık.

bırakın bu işleri Türkiye kadar özgür bir ülke yok isteyen her haltı yiyor 1gün kınarlar ikinci gün kimse karışmaz bakın divamıza özgür olmasaydık o nasıl star olurdu kabülen meseydi bu gibi sanatçılar kabül görmezdi örneği çok herkez istediği gibi yaşar bu ülkede kimse karışmaz.

Son Düzenleme: Tx3 ~ 03 Kasım 2009 01:37
BOOMFUNKMCS
03-11-2009, 09:40   |  #59  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj

Anayasanın maddelerine girerseniz bu işin içinden çıkamazsınız arkadaşlar, Anayasada yazılanlar sizin çözebileceğiniz kadar net ve kesin değil. Ben Müslümanım diyen İslamın şartlarına uymak zorundadır ve eşcinsel ilişkiye asla taviz vermemelidir ancak bu eşcinsel insanları dışlamak anlamında değildir.Eşcinsel insanlar asker olamazlar, bu milli duyguyu yaşayamamaları kısıtlı yaşamlarına en güzel örnek.

yalcinkurt
03-11-2009, 11:46   |  #60  
yalcinkurt avatarı
Yıllanmış Üye
1,580 mesaj

Eşcinsellikten tiksiniyorum ve insanların bunu neden yaptıklarına anlam veremiyorum. Eğer eşcinsellik doğru bir şey olsaydı; dünyada iki tane cinsiyet olmazdı diye düşünüyorum. Tüm dünya kabullense ben kabullenmem ama kim ne isterse yapar. Bize ne? :D

CapanQGLU
06-11-2009, 00:37   |  #61  
CapanQGLU avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,511 mesaj

Yalçın bazı eşcinsel olanlar doğuştan olabiliyorlar, Güneşi Gördüm filmindeki Kado mesela.
Erkek gibi doğup, kadınlar gibi... Kadınlar gibi doğup, erkekler gibi...

İyi veya kötü eşcinsellik diye bir cinsiyet türü yok arkadaşım.

Son Düzenleme: CapanQGLU ~ 06 Kasım 2009 00:39
H.W.O.A.R.A.N.G
06-11-2009, 00:52   |  #62  
Taze Üye
7 mesaj

Eşcinsellerin bazıları gerçekten arkadaşında dediği gibi doğuştan gelir.
Türkiye bence bunu kaldırabilir ama paramı ver işine bak mantığı ile çalışan diğer eşcinselleri kaldıramaz.