ben program files ı şifrelediğim için güncellenmiyor sanırım . güncelleme sonunda şöyle bişey yazıyor "belgelenmeyen önemli hata(0x101a)" sorun ne olabilir ?
eset güncellenemiyor güvenlik duvar hatası yazıyor
öncelikle program files i ne ile şifrelediniz şifreyi kaldırın
program filesten dosya silmek isteyen her türlü siler bunu önceleyemessiz eminim o şifreyi açacak bir yazılım vardır
http://www.at4re.com/news.php
burayı inceleyin bu tür yazılımlar yazan bir grubun sitesi size tavsiyem
eset yerine bir total securıty kullanmanız bu alanda en iyiler kaspersky pure ve norton 360 tır
benim tavsiyem ise kaspersky puredir trial resetter ile istediğiniz kadar kullanırsınız
Sizin gibi bilgili bir forum üyesine illegal işlem için "trial resetter" programını önermek yakıştımı şimdi??..forumun kurallarını biliyorum ama şunuda biliytorumki herkesin durumu iyi değil bu ülkede
Siz ki bu formun kurallarını iyi biliyor olmalısınız..Lütfen bir daha olmasın..
ve herkesin ailesi programa para vermeyi hoş karşılamıyor
hadi oyuna para verirsin bir seferliğine veriyorsun bir oyuna para ama her sene bir programa lisans parası ödemek o kadar kolay değil evet adamların emekleri var doğru şimdi ben arkadaşa programı satın al desem o para ona verilir mi her sene diye hakaret edecek bana
forumun kurallarını biliyorum ama şunuda biliytorumki herkesin durumu iyi değil bu ülkedeKişinin gücü ucretli bir antivirüse yetmiyorsa o zaman piyasada bulunan gayet güzel ücretsiz antivirüslerden birini kullanmasını tavsiye edebilirdiniz.. Lütfen bahanelerin arkasına sığınmadan her konuya doğru ve adil yaklaşalım...
ve herkesin ailesi programa para vermeyi hoş karşılamıyor
hadi oyuna para verirsin bir seferliğine veriyorsun bir oyuna para ama her sene bir programa lisans parası ödemek o kadar kolay değil evet adamların emekleri var doğru şimdi ben arkadaşa programı satın al desem o para ona verilir mi her sene diye hakaret edecekSon Düzenleme: Gürkan ~ 24 Mart 2011 15:08
Kişinin gücü ucretli bir antivirüse yetmiyorsa o zaman biyasada bulunan gayet güzel ücretsiz antivirüslerden birini kullanmasını tavsiye edebilirdiniz.. Lütfen bahanelerin arkasına sığınmadan her konuya doğru ve adil yaklaşalım...sizde haklısınız efendim ama ucuz etin yahnisi yavan olur diye bir söz vardı
yani free antivirusler tam korumaz o yüzden ben kaspersky tavsiye ettim
zaten kaspersky fazlasıyla kazanıyor kazanacağını
sizde haklısınız efendim ama ucuz etin yahnisi yavan olur diye bir söz vardıBu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.. Sebep ne olursa olsun forum kuralları ihlal edilmemeli..
yani free antivirusler tam korumaz o yüzden ben kaspersky tavsiye ettim
zaten kaspersky fazlasıyla kazanıyor kazanacağını
Ayrıca çok da güzel koruma sağlayan ucretsiz antivirüs programlarınında olduğu bir gerçektir..
Belki tek bir ücretsiz programla tam bir güvenlik sağlanamayacağı düşünülebilir.. O zaman da farklı ücresiz programları birlikte kullanarak tam sistem güvenliği sağlanabilir..
Örnek vermek gerekirse: Comodo Internet Security + Microsoft Security Essentials + Ad-Aware Free İnternet Security + Malwarebytes' Anti-Malware + USB Disk Security 6 (ücretsiz olanı) + USB Secure & Active + Wot + McAfee Site Advisor (tarayıcı eklentileri)..
Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.. Sebep ne olursa olsun forum kuralları ihlal edilmemeli..tamam haklısınız peki siz hiç mi warez kullanmadınız ömrünüzde
Ayrıca çok da güzel koruma sağlayan ucretsiz antivirüs programlarınında olduğu bir gerçektir..
Belki tek bir ücretsiz programla tam bir güvenlik sağlanamayacağı düşünülebilir.. O zaman da farklı ücresiz programları birlikte kullanarak tam sistem güvenliği sağlanabilir..
Örnek vermek gerekirse: Comodo Internet Security + Microsoft Security Essentials + Ad-Aware Free İnternet Security + Malwarebytes' Anti-Malware + USB Disk Security 6 (ücretsiz olanı) + USB Secure & Active + Wot + McAfee Site Advisor (tarayıcı eklentileri)..
herşeye lisans parası ödeyecek olursam aç kalırım arkadaşın iyiliği için öyle tavsiye ettim
şu anda lisanslı kullandığım programlar var kaspersky kullanmıyorum zaten mse kullanıyorum lisanssız kullandığım yazılımlar ise 1- kullandığım os 2- advanced system care pro , tune up , gamebooster premium
bu kadar ayrıca elimde orijinal os var kullanmıyorum key süresi bitmesin diye
oyunlarda dahil diğer kullandığım programlar ya lisanslı yada ücretsiz
pc de korsan oyunlarda kurulu ama hepsini eve gelen çoluk çocuk oynasın diye kurdum kendim steamden orijinalleri oynuyorum
bu konu burda kapansın çok büyüttünüz yani forumu bırakayım mı bırakmayayım mı diye düşünüyordum zaten lütfen bu konuyu burda kapatın
edit trojan hunter ve anti trojan elite ve malwarebytes anti malwarede lisanssız onlarda genelde zaten pasif duruyor
pc yi sadece mse ,zemana , spybot ve lisanslı deep freeze ile koruyorum lütfen daha fazla uzatmayınSon Düzenleme: Kapalı Hesap (210517) ~ 24 Mart 2011 16:07
0x101 hatasını güncelleme kullanıcı adı şifre ayarlarının olduğu yerde
clear cache güncelleme günlük dosyalarını temizle var önce o işlemi yaparsanız sonrasında
tekrar update ederseniz çalışıyor.
ben program files ı şifrelediğim için güncellenmiyor sanırım . güncelleme sonunda şöyle bişey yazıyor "belgelenmeyen önemli hata(0x101a)" sorun ne olabilir ?