eset güncellenemiyor güvenlik duvar hatası yazıyor

pınaarr
23-03-2011, 17:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

ben program files ı şifrelediğim için güncellenmiyor sanırım . güncelleme sonunda şöyle bişey yazıyor "belgelenmeyen önemli hata(0x101a)" sorun ne olabilir ?

Kapalı Hesap (101323)
23-03-2011, 17:34   |  #2  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

öncelikle program files i  ne ile şifrelediniz    şifreyi kaldırın  
program filesten dosya  silmek  isteyen her türlü siler  bunu önceleyemessiz  eminim o şifreyi açacak bir yazılım vardır  
http://www.at4re.com/news.php
burayı inceleyin   bu tür yazılımlar  yazan bir grubun sitesi      size tavsiyem  
eset yerine bir total securıty  kullanmanız  bu alanda  en iyiler kaspersky  pure  ve norton  360  tır 
benim tavsiyem ise kaspersky puredir trial resetter  ile istediğiniz kadar  kullanırsınız

Gürkan
23-03-2011, 17:42   |  #3  
Gürkan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
403 mesaj
Alıntı: liberty city  
benim tavsiyem ise kaspersky puredir trial resetter  ile istediğiniz kadar  kullanırsını
Sizin gibi bilgili bir forum üyesine illegal işlem için "trial resetter" programını önermek yakıştımı şimdi??..
Siz ki bu formun kurallarını iyi biliyor olmalısınız..

Lütfen bir daha olmasın..

Kapalı Hesap (101323)
23-03-2011, 18:47   |  #4  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: Gürkan  
Sizin gibi bilgili bir forum üyesine illegal işlem için "trial resetter" programını önermek yakıştımı şimdi??..
Siz ki bu formun kurallarını iyi biliyor olmalısınız..

Lütfen bir daha olmasın..

forumun   kurallarını biliyorum ama şunuda biliytorumki  herkesin durumu iyi değil bu ülkede  
ve  herkesin ailesi  programa  para vermeyi hoş karşılamıyor  
hadi oyuna para verirsin bir seferliğine  veriyorsun bir oyuna para ama her sene    bir programa lisans parası ödemek o kadar kolay değil    evet   adamların emekleri var doğru  şimdi ben arkadaşa  programı satın al desem   o para ona  verilir mi her sene    diye  hakaret edecek bana

pınaarr
23-03-2011, 19:06   |  #5  
OP Taze Üye
8 mesaj

teşekkürler önerileriniz için

Gürkan
24-03-2011, 13:44   |  #6  
Gürkan avatarı
Yıllanmış Üye
403 mesaj
forumun   kurallarını biliyorum ama şunuda biliytorumki  herkesin durumu iyi değil bu ülkede  
ve  herkesin ailesi  programa  para vermeyi hoş karşılamıyor  
hadi oyuna para verirsin bir seferliğine  veriyorsun bir oyuna para ama her sene    bir programa lisans parası ödemek o kadar kolay değil    evet   adamların emekleri var doğru  şimdi ben arkadaşa  programı satın al desem   o para ona  verilir mi her sene    diye  hakaret edecek
Kişinin gücü ucretli bir antivirüse yetmiyorsa o zaman piyasada bulunan gayet güzel ücretsiz antivirüslerden birini kullanmasını tavsiye edebilirdiniz.. Lütfen bahanelerin arkasına sığınmadan her konuya doğru ve adil yaklaşalım...

Son Düzenleme: Gürkan ~ 24 Mart 2011 15:08
Kapalı Hesap (101323)
24-03-2011, 14:32   |  #7  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Kişinin gücü ucretli bir antivirüse yetmiyorsa o zaman biyasada bulunan gayet güzel ücretsiz antivirüslerden birini kullanmasını tavsiye edebilirdiniz.. Lütfen bahanelerin arkasına sığınmadan her konuya doğru ve adil yaklaşalım...
sizde haklısınız efendim ama  ucuz etin yahnisi   yavan olur diye bir söz vardı  
yani  free antivirusler tam korumaz    o yüzden ben kaspersky tavsiye ettim  
zaten  kaspersky    fazlasıyla kazanıyor kazanacağını

Gürkan
24-03-2011, 15:08   |  #8  
Gürkan avatarı
Yıllanmış Üye
403 mesaj
sizde haklısınız efendim ama  ucuz etin yahnisi   yavan olur diye bir söz vardı  
yani  free antivirusler tam korumaz    o yüzden ben kaspersky tavsiye ettim  
zaten  kaspersky    fazlasıyla kazanıyor kazanacağını
Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.. Sebep ne olursa olsun forum kuralları ihlal edilmemeli..
Ayrıca çok da güzel koruma sağlayan ucretsiz antivirüs programlarınında olduğu bir gerçektir..
Belki tek bir ücretsiz programla tam bir güvenlik sağlanamayacağı düşünülebilir.. O zaman da farklı ücresiz programları birlikte kullanarak tam sistem güvenliği sağlanabilir..
Örnek vermek gerekirse:  Comodo Internet Security + Microsoft Security Essentials + Ad-Aware Free İnternet Security + Malwarebytes' Anti-Malware + USB Disk Security 6 (ücretsiz olanı) + USB Secure & Active + Wot + McAfee Site Advisor (tarayıcı eklentileri)..

Kapalı Hesap (101323)
24-03-2011, 16:05   |  #9  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.. Sebep ne olursa olsun forum kuralları ihlal edilmemeli..
Ayrıca çok da güzel koruma sağlayan ucretsiz antivirüs programlarınında olduğu bir gerçektir..
Belki tek bir ücretsiz programla tam bir güvenlik sağlanamayacağı düşünülebilir.. O zaman da farklı ücresiz programları birlikte kullanarak tam sistem güvenliği sağlanabilir..
Örnek vermek gerekirse:  Comodo Internet Security + Microsoft Security Essentials + Ad-Aware Free İnternet Security + Malwarebytes' Anti-Malware + USB Disk Security 6 (ücretsiz olanı) + USB Secure & Active + Wot + McAfee Site Advisor (tarayıcı eklentileri)..

tamam haklısınız  peki  siz hiç mi  warez  kullanmadınız  ömrünüzde  
herşeye  lisans parası ödeyecek olursam   aç kalırım    arkadaşın iyiliği için öyle tavsiye ettim 
şu anda  lisanslı kullandığım   programlar var    kaspersky kullanmıyorum zaten mse  kullanıyorum  lisanssız kullandığım yazılımlar ise 1-  kullandığım os  2- advanced  system care  pro  ,  tune up  ,  gamebooster premium 
bu kadar  ayrıca elimde orijinal os  var  kullanmıyorum  key süresi bitmesin diye  
oyunlarda dahil diğer  kullandığım programlar ya lisanslı  yada  ücretsiz  
pc de  korsan oyunlarda kurulu ama hepsini eve gelen çoluk çocuk oynasın diye kurdum  kendim steamden orijinalleri oynuyorum 
bu konu burda kapansın  çok büyüttünüz yani  forumu  bırakayım mı bırakmayayım mı diye düşünüyordum zaten  lütfen bu konuyu burda kapatın
edit  trojan hunter  ve anti trojan elite  ve malwarebytes  anti malwarede    lisanssız  onlarda  genelde zaten pasif duruyor  
pc yi sadece  mse  ,zemana  , spybot  ve lisanslı deep freeze  ile koruyorum lütfen daha fazla  uzatmayın

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (210517) ~ 24 Mart 2011 16:07
ukubilay
28-03-2011, 08:43   |  #10  
Taze Üye
1 mesaj

0x101 hatasını güncelleme kullanıcı adı şifre ayarlarının olduğu yerde
clear cache güncelleme günlük dosyalarını temizle var önce o işlemi yaparsanız sonrasında
tekrar update ederseniz çalışıyor.

ben program files ı şifrelediğim için güncellenmiyor sanırım . güncelleme sonunda şöyle bişey yazıyor "belgelenmeyen önemli hata(0x101a)" sorun ne olabilir ?