Arkadaşlar şimdi benim lisanlı eset smart security var pc yi açtım virüs imza veritabanı güncellendi yazısı çıktı bir kaç dakika sonrada eset kırmızı oldu ve virüs imza veritabanınız bir süredir güncellenmiyor yazısı çıktı şimdi güncelleyin yazıyor tıklıyorum güncellendi diyor ama kırmızı bir türlü maviye dönüşmüyor
şimdiden teşekkürler
Eset kırmızı acil yardım lütfen
- 1
- 2
pc yi yeniden başlatmayı dene
belki sisteminde antivirüsün çalışmısını engelleyen bir virüs vardır. tavsiyem combofixle güveni modda taratman:
http://www.gezginler.net/modules ... d=combofix&lid=7011
"14799" kardeş sen fixlemişsin zaten. fixlenmiş antivirüs çoğu virüsü yakalayamıo bile
lisanslı değil seninki 30 günlük deneme (trial) süresini uzatarak kullanıyorsun ona fixleme deniyo fixlenmişlerin çoğu güncellemede sorun çıkarıyo ve hiç bişey yakalıyamıyo fixlenmiş bi nod kullancağına freeware avira kullan emin ol daha iyi güvenlik sağlar
bilgisayarı formata yollamıştım formattan sonra eset yüklenip geldi demek sorun bundan
peki son bir şey daha soracağım bu ie sorun çıkartıyor mesela parolamı kaydet deyip chipe giriş yaptığımda giremiyorum üyeliğime facebooktada öyle parolamı kaydet diyorum giriyorum sonra tekrar girdiğimde yine parola istiyor neden olabilir
parolanın eset ile alakalı olduğunu sanmıorum ie ile alakalı bi sorun olsa gerek firefox opera google chrome gibi tarayıcıları tavsiye ederim bunların parola hatırlaması süper sorunda çıkarmıyo
bu arada o antivirüsten kurtul ya lisansını al yada değiştir format atmayıda resimli anlatım hatta videolu anlatım olarak forumda bulabilirsin zaten basit bişey mutlaka öğren ve kendin format at bilgisayarını bidaha bilgisayarcıya gönderme çünkü onlar çok çakal kendi makinelerinde lisanslı norton kasper kullanırlar başkasının pc sine nod32yi fixleyip göndeririler 1 ay geçmeden aynı pc virüs yüzünden bidaha gelir
yani cracklı antivirüs kullanıyorsun
advanved system care yada ccleaner tarzı programlarla sistem temizliği yaptın mı?
bu tür programlarla temizleme yaptığın zaman internet sitelerine girdiğin şifreleri de temizleye biliyor..
yada araçlar - internet seçenekleri - gözatma geçmişi sil kısmından girdiğin zaman form verileri kısmı tıklıysa da aynı şey geçerlidir..
esete gelince tuhaf bir durum.. sistemde virüsten kaynaklanan bişeyde olabilir
güvenli modda çalıştırdığında da aynı şey geçerlimi??
hiç olmadı eseti kaldırıp yeniden kurmayı deneye bilirsin :)
Antivürüsü devre dışı bırakmış olabilirsin simgenin üzerine gelip sağ tıklayarak kontrol et bence.
işte eski bi sürüm fixlenmiş ve o sürümün fixli ve eski olduğu anlaşılmış:)
- 1
- 2