Öğlen saatlerinde kuzenimden telefon aldım bilgisayarı çökmüş eset nod32 sürekli sistemini resetliyormuş 8-10 tane de arkadaşı aynı durumdan mağdurmuş bunun üzerine bende eset i sildim avast yükledim. Haber doğrumudur acaba ? Söylediğine göre bilgisayarcısı na 16 tane formatlık pc gelmiş ?
Eset Nod 32 Dünya Çapında Vürüslenmiş
Sanmıyorum. Evde 5 tane pc var hepsi nete bağlı sadece bende kaspersky var diğerleri Esed Nod32 AV. Hiç bi sorun yok bizde..
ben NOD32 kullanıyorum böyle bir sorun yok bende.bence donanımdan kaynaklanan birşeydir
onlarınki ya donanımsaldır toxic'in dedigi gibi yada hepsi aynı crack'i kullandıysa(nede olsa arkadaşlar) ortak bi sorun vurmuştur onları. alanında en iyilerden biri eset...
Avira kullanırken servistekiler eset yüklemiş zaten zor hayat bulmuş bilgisayar esette işini bitirmese bari:D
malesef var öyle bir sıkıntı ama nasıl var bende tam anlamıyorum korsan kullanıcılarda karşılaştığım bir durum bu kullanılan crack fix ile alakalı birşey sanırım. orjinaline 20 lira verip rahata bakmak varken korsan ile uğraşılırsa bu tip sorunların yaşanması gayet normaldir.
eset virüslerden esinlenmiştir belki :D:D şaka şaka şimdi esetciler ne yon dicekelr eset iyiyidir bende kullanıyorum
evet benim pc de garipleşmeye başladı sürekli Tüm internet tarayıcılarım çöküyor sp2 yi yüklemede hata yapıyor extra hatalar,kasmalar,neler oluyor anlamadım benim de arkadaşların pc si problem göstermeye başlamış ben eset in demosunu kullanıyorum acaba ondan olabilirmi? biraz daha devam ederse silecem eset i