Arkadaşlar merhabalar 1-2 haftadır Eset Nod 32 kullanıyorum.Çok güvendiğimden değil daha önce kullanıp gözümü alıştırdığımdan kullanıyorum.Çünkü çok anlamam hangisi iyidir kötüdür.(sorunda yaşamadım açıkçası.) neyse konu bu değil.
Torrent ve Download olaylarım fazlacadır benim.Nod 32 de bu indirmelerim sırasında sürekli indirilen belgeler dosyalar vs. içinden birşeyleri tehlikeli görüp siliyor.Ve dosya çalışmaz hale geliyor.Misal; Geçenlerde illustrator indirdim crack dosyasını sildi ve programı çalıştıramadım,yine yakın zamanda tom clancy's hawx indirdim oyun kurarken .exe'yide kendiliğinden crackliyor falan, benim sevgili N32im bunuda deleteledi normal olarakta oyun çalışmadı.Hadi hepsini geçtim Bugün msn plus indiriim dedim, setup dosyasını indirdiğim anda blocklayıp siliyor.Devamlı olarak protectionlar içinden Document protection'ı kapatıp öle yapıyoum indirmelerimi. Bunun kalıcı bir çözümü varmıdır yada sorun nedir?
Şimdiden teşekkür ederim.
Eset NOD32 4 Antivirus
Versiyon: 4.0.314.0
(full fakat lisanslı değil)
(Virüs programı konusunda tavsiyelerde verebilirsiniz.Önemli olan tavsiye ettiğiniz programın Nod'tan ii olması,kasmaması ve rahat kullanılıyor olması)