Arkadaşlar ESET NOD32 4'ün yanına hangi güvenlik programını kurayım?
Elimde Malware'Bytes var onu kuruyum mu?Bi de Smart Sec. Kurmak istiyorum ama resimli anlatacak olursa çok makbule geçer.Çünkü indiremiyorum nasıl indircem?
ESET Nod32 4
Konuyu okumadan illegal paylaşım yasaktır diyosun.Resmi sitesinden 30 Günlük Deneme sürümü!
illegal paylaşım yasaktır !Arkadaş herhangi bir paylaşım yapmamış veya istememiş ki? Kraldan çok kralcılara hayranım.@PremiuM
ESET'in Smart Security ürününü kullanmak istiyorsan, ESET'in resmi sitesine git. Ama İngilizce olana. Orada "download" kısmında Eset Smart Security olanı indirmeye çalıştığında senden geçerli bir e-posta adresi isteyecek. Adresini yaz ve sana o adresten gerekli lisans bilgilerini yolluyorlar. Daha sonra ESS'yi indir ve kur. Kurarken de posta kutuna gelen lisans bilgilerini gir.
Ayrıca, ESS yanında Malwarebytes! Anti-Malware kullanıyorum ben de. İyi bir yazılım olduğunu düşünüyorum.
http://www.nod32.com.tr/download/free_trial_download.asp
arkadaşım al..
trial versiyon ve türkçe.KAL-EL neden ingilizce sitesine git dedin anlamadım..
ve ess kur nod32 de güvenlik duvarı da yok.
not :
ordan lisanslı kullanıcılara gir,ordaki sürüm daha yüksek..tabi elinde key varsa..
indirirken satın aldığın ya da (netten bulduğun) keyi istiyor :)
Türkçe resmi sitesindeki sürümler bir alt sürüm. İngilizce sitelerindeki sürümler en güncel olanları. Dikkatli olanların gözünden kaçmamıştır, ama hatırlatayım dedim.
Türkçe resmi sitesindeki sürümler bir alt sürüm. İngilizce sitelerindeki sürümler en güncel olanları. Dikkatli olanların gözünden kaçmamıştır, ama hatırlatayım dedim<
Yok ben kaktım şimdi TR de trial versiyon düşük..Lisanslı larda Eset.eu ya da .com daki sürümler aynı...
Evet zaten ücretli sürümler en güncel olandır her zaman. Ancak arkadaş deneme (trial) sürümünden bahsettiği için demiştim.
Boşverin bunların ikisinide üstüste koysanız genede virüslerden kurtulamazsınız.Nod 32 de ESS de uyurgezerden farksız.
Size tavsiyem Norton İnternet security 2009 u kullanın.Gözünüz kapalı sörf yapın ondan sonra.
Nette araştırın.Ben 3 aylık yasal sürümünü kullanıyorum.Bulursanız hemen yükleyin ve keyfinize bakın.
Arkadaşım ne diyosun yukardaki arkadaşla da konuştuk NOD32 kullanılır mı hiç ne diyosun güvenli duvarı yok,antispam modülü yok,ESS'yi bilmiyorsun galiba...NOD32 kullanılır mı hiç ha??ESS sanki nod32 değil ikiside aynı güncellemeleri alıyorlar aynı tarama motorunu kullanıyorlar ess de tek güvenlik duvarı eklenmiş :) ess nin güvenlik duvarı korumasını diğer firewall lar daha iyi yapar güldürme beni gece geceSon Düzenleme: Toxic ~ 15 Ağustos 2009 02:28