sen esedi boşver kimse kimseye zorla bişey satmaz sen o rapiddekini yükle süren dolana kadar rahat rahat kullan sadece bir yama sorun devam ederse yada söylediklerinde kararlıysan en iyisini sen bilirsin çünkü insan memnun kaldığı sistemi kurmalıdır.
eset smart sec.
- 1
- 2
DETROID.......
--------------
bir yanlış anlamanın önüne geçmek istiyorum(veya ben yanlış anladım)kimse bana hangi yazılımı kullanacağım konusunda bilgi vermedi.işletim sisteminde sorun çıkarmıyan diye telkinde bulunuldu.bu 4.kasperskym ilk bilgisayarımda avg lianslı vardı.bit defender lisanslı kullandım.eseti ilk defa kullandım ve sorun yaşadım.kolay gelsin.
DETROIDsen esedi boşver kimse kimseye zorla bişey satmaz sen o rapiddekini yükle süren dolana kadar rahat rahat kullan sadece bir yama sorun devam ederse yada söylediklerinde kararlıysan en iyisini sen bilirsin çünkü insan memnun kaldığı sistemi kurmalıdır.hocam gene yanlış anlaşma olmasın:esetin ikonunu tıklayınca önümdeki yazıdan alıntı yaptım.ben daha kibarca uyarılabilirdim.emir veren müdür edasıyla eseti ziyaret etmeniz gerekiyor.13 gününüz var satın aldınızmı gibi hikayeler.ve can sıkıcı sonuç:"en yüksek düzeyde koruma sağlanamadı"peki neden?ben 13 günümü korku ile geçirmek zorunda mıyım.el insaf!!
Sen benim dediğim yamayı yapsan bu sorun windows 7 den kaynaklanıyor.Vistanın yada xp pakedini kalkıp windows 7 yüklüyoruz ondan sonra sorun oluyor markayı kötülüyoruz ozaman kasper yükle.Oda sorunlu lisans girsen bile tam korumuyor yarım çalışıyor çünki windows 7 için geliştirilmiş suanda anti vürüs paketi yok diye biliyorum.
DETROIDSen benim dediğim yamayı yapsan bu sorun windows 7 den kaynaklanıyor.Vistanın yada xp pakedini kalkıp windows 7 yüklüyoruz ondan sonra sorun oluyor markayı kötülüyoruz ozaman kasper yükle.Oda sorunlu lisans girsen bile tam korumuyor yarım çalışıyor çünki windows 7 için geliştirilmiş suanda anti vürüs paketi yok diye biliyorum.canım kardeşim.eset vistaya kurulu.w7 de sorunlar yarattı ona birşey demiyorum.olabilir.kis te vistada sorun yaratmıştı(7.0).onun için eseti almıştım.w7 de kis var
DETROIDSen benim dediğim yamayı yapsan bu sorun windows 7 den kaynaklanıyor.Vistanın yada xp pakedini kalkıp windows 7 yüklüyoruz ondan sonra sorun oluyor markayı kötülüyoruz ozaman kasper yükle.Oda sorunlu lisans girsen bile tam korumuyor yarım çalışıyor çünki windows 7 için geliştirilmiş suanda anti vürüs paketi yok diye biliyorum.w7 nin sitesinde uyumlu koruma listesi:f-secure.kaspersky.panda.trend micro.avg.mcaffe.norton.eset yok.şimdiye kadar saydığım güvenlik yazılımları lisanslı(yasal)(benim kullandıklarım).birde xp paketini vistaya yüklüyorsunuz diye itham var.zannedersem yazılanları tam okumadınız.ben:MARKAYI KÖTÜLEME BAŞLIĞI AÇMADIM.esetin bana göderdiği uyarıyı yazdım:EN YÜKSEK DÜZEYDE KORUMA SAĞLANAMADI!!! başka nasıl anlatılır.13 gün korumasız bilgisayar kullanmam öneriliyor.
DETROIDRecep Allah için birgünde avira panda avast başka bir anti vürüs öner.Nedir sendeki bu kasper tutkunlugu.Panda'nın ücretsiz yeni Cloud yazılımı var. Vista'da denedim ama Windows 7'de çalışmıyor. Sorunu Panda'ya bildirdim, yakında yazılımın Windows 7'de sorunsuz çalışan bir sürümü çıkacak.
saol recep.
Recep BaltaşPanda'nın ücretsiz yeni Cloud yazılımı var. Vista'da denedim ama Windows 7'de çalışmıyor. Sorunu Panda'ya bildirdim, yakında yazılımın Windows 7'de sorunsuz çalışan bir sürümü çıkacak.Recep abi cloud derken server bazlı çalışan surum sanırsam peki kota kullanımı felan nasıl acaba?
Eğer Sorununuz Bu ise dowload'an indirin.Ve İyice Okuyup Uygulayın.
- 1
- 2