eset smart sec.

Banned
18-05-2009, 21:15   |  #26  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
406 mesaj

sen esedi boşver kimse kimseye zorla bişey satmaz sen o rapiddekini yükle süren dolana kadar rahat rahat kullan sadece bir yama sorun devam ederse yada söylediklerinde kararlıysan en iyisini sen bilirsin çünkü insan memnun kaldığı sistemi kurmalıdır.

ifteri
18-05-2009, 21:19   |  #27  
ifteri avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
498 mesaj

DETROID.......
--------------
bir yanlış anlamanın önüne geçmek istiyorum(veya ben yanlış anladım)kimse bana hangi yazılımı kullanacağım konusunda bilgi vermedi.işletim sisteminde sorun çıkarmıyan diye telkinde bulunuldu.bu 4.kasperskym ilk bilgisayarımda avg lianslı vardı.bit defender lisanslı kullandım.eseti ilk defa kullandım ve sorun yaşadım.kolay gelsin.

ifteri
18-05-2009, 21:28   |  #28  
ifteri avatarı
OP Yıllanmış Üye
498 mesaj
DETROID
sen esedi boşver kimse kimseye zorla bişey satmaz sen o rapiddekini yükle süren dolana kadar rahat rahat kullan sadece bir yama sorun devam ederse yada söylediklerinde kararlıysan en iyisini sen bilirsin çünkü insan memnun kaldığı sistemi kurmalıdır.
hocam gene yanlış anlaşma olmasın:esetin ikonunu tıklayınca önümdeki yazıdan alıntı yaptım.ben daha kibarca uyarılabilirdim.emir veren müdür edasıyla eseti ziyaret etmeniz gerekiyor.13 gününüz var satın aldınızmı gibi hikayeler.ve can sıkıcı sonuç:"en yüksek düzeyde koruma sağlanamadı"peki neden?ben 13 günümü korku ile geçirmek zorunda mıyım.el insaf!!

Banned
18-05-2009, 21:35   |  #29  
Banlandı
406 mesaj

Sen benim dediğim yamayı yapsan bu sorun windows 7 den kaynaklanıyor.Vistanın yada xp pakedini kalkıp windows 7 yüklüyoruz ondan sonra sorun oluyor markayı kötülüyoruz ozaman kasper yükle.Oda sorunlu lisans girsen bile tam korumuyor yarım çalışıyor çünki windows 7 için geliştirilmiş suanda anti vürüs paketi yok diye biliyorum.

Son Düzenleme: DETROID ~ 18 Mayıs 2009 21:37
ifteri
18-05-2009, 21:41   |  #30  
ifteri avatarı
OP Yıllanmış Üye
498 mesaj
DETROID
Sen benim dediğim yamayı yapsan bu sorun windows 7 den kaynaklanıyor.Vistanın yada xp pakedini kalkıp windows 7 yüklüyoruz ondan sonra sorun oluyor markayı kötülüyoruz ozaman kasper yükle.Oda sorunlu lisans girsen bile tam korumuyor yarım çalışıyor çünki windows 7 için geliştirilmiş suanda anti vürüs paketi yok diye biliyorum.
canım kardeşim.eset vistaya kurulu.w7 de sorunlar yarattı ona birşey demiyorum.olabilir.kis te vistada sorun yaratmıştı(7.0).onun için eseti almıştım.w7 de kis var

ifteri
18-05-2009, 21:51   |  #31  
ifteri avatarı
OP Yıllanmış Üye
498 mesaj
DETROID
w7 nin sitesinde uyumlu koruma listesi:f-secure.kaspersky.panda.trend micro.avg.mcaffe.norton.eset yok.şimdiye kadar saydığım güvenlik yazılımları lisanslı(yasal)(benim kullandıklarım).birde xp paketini vistaya yüklüyorsunuz diye itham var.zannedersem yazılanları tam okumadınız.ben:MARKAYI KÖTÜLEME BAŞLIĞI AÇMADIM.esetin bana göderdiği uyarıyı yazdım:EN YÜKSEK DÜZEYDE KORUMA SAĞLANAMADI!!! başka nasıl anlatılır.13 gün korumasız bilgisayar kullanmam öneriliyor.

ifteri
18-05-2009, 21:55   |  #32  
ifteri avatarı
OP Yıllanmış Üye
498 mesaj

ha bana şunu diyebilirsin:eset bitime 15 gün kalımı böyle uyarı gönderir adamın kulağından tutup yenisini al der.amen o zaman diyecek sözüm yok

Recep Baltaş
18-05-2009, 22:04   |  #33  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj
DETROID
Recep Allah için birgünde avira panda avast başka bir anti vürüs öner.Nedir sendeki bu kasper tutkunlugu.
Panda'nın ücretsiz yeni Cloud yazılımı var. Vista'da denedim ama Windows 7'de çalışmıyor. Sorunu Panda'ya bildirdim, yakında yazılımın Windows 7'de sorunsuz çalışan bir sürümü çıkacak.

Banned
18-05-2009, 22:09   |  #34  
Banlandı
406 mesaj

saol recep.

Son Düzenleme: DETROID ~ 18 Mayıs 2009 22:39
_cypher_
19-05-2009, 01:44   |  #35  
Yıllanmış Üye
1,389 mesaj
Recep Baltaş
Panda'nın ücretsiz yeni Cloud yazılımı var. Vista'da denedim ama Windows 7'de çalışmıyor. Sorunu Panda'ya bildirdim, yakında yazılımın Windows 7'de sorunsuz çalışan bir sürümü çıkacak.
Recep abi cloud derken server bazlı çalışan surum sanırsam peki kota kullanımı felan nasıl acaba?

Recep Baltaş
19-05-2009, 02:28   |  #36  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Evet, server bazlı çalışıyor. Kota kullanımını bilmek için ciddi ciddi kurup Badwidth programları ile ölçmek gerek. Tahminim çok yüksek olnayacağı yönünde.

DarqSkuL
17-11-2011, 22:28   |  #37  
Taze Üye
1 mesaj

Eğer Sorununuz Bu ise dowload'an  indirin.Ve İyice Okuyup Uygulayın.

Dowload

Son Düzenleme: DarqSkuL ~ 17 Kasım 2011 22:42
yucelugr
18-11-2011, 08:53   |  #38  
yucelugr avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
135 mesaj

yav kaspersky gerçekten windows 7 de iyi değil bunu her forumda söylüyorlar bende tüm elle kurduğum programların 'exe' dosyalrını sildi bu benzeri birşey olabilir windows dosyalarını silmişdir veya kullanılmaz hale getirrir dvd den onarmayı dene