Arkadaşlar eset smart security 3.0 mı yoksa kaspersky 2009mu daha iyi ben karar veremedim de :)
Eset Smart Security 3.0 mı Kaspersky 2009 mu?
- 1
- 2
orjinalini kullanacaksan bilemem ama;
cracklenmiş sürümlerinin hiç birine güven olmaz..
OnnuuRİkisi arasında pek bi fark yok diyorum 2side sağlam...farketmez.ikiside en iyileri..
Zaten piyasada başka antivirüsmü var...
OnnuuRZaten piyasada başka antivirüsmü var...İşte buna katılıyorum.
Kaspersky internet security kullanın, içiniz rahat olsun.
en iyisi esed kaspersky çok karsıyor hele 2009 çok kasıyor bende esed seileir kulanmanitavsiye ederim
metalciyiz55en iyisi esed kaspersky çok karsıyor hele 2009 çok kasıyor bende esed seileir kulanmanitavsiyekaspersky'ın daha önce neden kastıgı veya kastıgı söylenildigini çok kere forumda tartıştık , eğer yeterli ram miktarınız varsa ve düzgün bir sisteminiz var ise kaspersky ın yüklü oldugunu bile anlamazsınız ama gidip p3 800Mhz bi pc ye kaspersky yüklerseniz bunun kasmamasını beklemeyin.internet security altında satılıyo bu ürün ve sürekli tarama süzme kontrol vs. vs. yapıyor...
nod32 sadece antivirüs oalrak geçiyo veritabanını güncelleyip sistemi tarıyor uyan bi dosya varsa siliyor olayı bundan ibaret...
herkese çok teşekür ederim galiba Kaspersky kullanacağım...
2gb ram - 2.40 ghz - 512 ekran kartı
Kaspersky al fiyatıdA UYGUN
reddanger6252gb ram - 2.40 ghz - 512 ekran kartısisteminizde gayet güzel , KIS 2009 u kurarsınız eger öyle mail ile filan çok işim olmaz diyorsanız mailleri taramayı veya kendi kullanmadıgınız bi çok özelligi kapatarak daha rahat kullanırsınız
kaspersky işini görür kasmaz zaten sisteminde
eset smart security 3.0 derim herzaman eseti öneririm
kis kurabilirsin iyidir eğer para ile alacaksan ben ücretsizleri tercih ediyorum başka bilgisayarın ya da arkadaşlarınla ortak alacaksan mcafee'yi öneririm 70 tl üç kullanıcı 22 tl'ye geliyor fiyat çok iyi eset'e göre testlerde de daha iyi kaspersky daha iyi olmasına karşın (sistemi artık hiç kasmasa da bazı sorunlara yol açabiliyor denedim gördüm)fiyatı çok iyi.
muhammet15eset smart security 3.0 derim herzaman eseti ökaynak olarak ? veya neye göre eset öneriyorsunuz acaba ?
kaspersky iyidir ama acaba norton da iyi mı?bu soruya bilmeyen cevap yazmasın ?çünkü adam hayatında norton kullanmadan yorum yapıyor.bikere norton deneme sürümü 15 digerleri 30 gün bu bile farklı oldugunu gösterir.
eset smart securıty havada karada yener eset nod32 havada karada denizde yener
- 1
- 2