eset smart security 3.0.642.0

HPQ-User
07-04-2008, 19:53   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

emre sormuş:
masa üstündeki yada farklı bir yedeki programı taratmak istiyorum ama nod32 nin simgesi yok...ilk önce yüklediğimde gözüküyordu.bir kaç sefer silip yükledim.şimdi görünmüyor.bu nun sorunu ne olabilir.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
windows xp

pentium 4 ht

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322)

localhost
08-04-2008, 15:59   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Bilgisayarınıza sık aralıklar ile güvenlik programlarını kurup kaldırmak hem sisteminizde bir zarara yol açabilir hemde bilgisayarınızı ciddi derecede ağırlaştırır.

Sorduğunuz simge hangisi keşke onuda açıklasaydınız. Nod32'in Masaüstüne gelen iconmudur yoksa Sağ tıkladığınızda menü içerisinde bulunan taratma iconumudur?

En güzel temizlik Program Ekle kaldırdan bir Nod32 kalıntısı kalmış ise komple kaldırın. Bilgisayarınıza restart atın. Daha sonra "Güvenlik Duvarınız"dan kontrol edin. Herhangi bir güvenlik raporunda size Nod32 i gösteriyormu.. Daha sonra Nod32'in Stable sürümünü bilgisayarınıza kurun. Kurulum için biraz araştırma yapabilirsiniz (Kurulum ayarları ile ilgili).

Unutmadan söyliyeyim Warez alanlarında Eset Smarty Security sürümlerinin trojanlı veya modify edilmiş sürümleride mevcut. Bunlardan birini indirip kurmanızı tavsiye etmem.

K.A.Y.A.H.A.N
08-04-2008, 16:12   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
672 mesaj

Unutmadan söyliyeyim Warez alanlarında Eset Smarty Security sürümlerinin trojanlı veya modify edilmiş sürümleride mevcut. Bunlardan birini indirip kurmanızı tavsiye etmem.
Oha!
Arkadaş neden yangına körükle gönderiyon arkadaşı
En iyi çözüm setup dosyasını üretici sitesinden almak
DEMO süresi dolunca sistem geri yükleme yapıp ürünü tekrar kurmak....[

Valla ben byle kullanıyom makinayı..Gözünü devirmiş

Banned
26-09-2009, 10:15   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
75 mesaj

ya ben eset kullanıyorum güncelleme kapalıydı bende güncellemeyi açım dedim windows güvenlik Uyarılarına girdim orda otomatik güncelleştirme seçenegi var onu bi şekilde açtım ama her pc mi kapadıgımda otomatik güncelleştirme başlıyor otomatik güncelleştirmeyi nasıl kapatabilirim???????????? BİLGİSAYARIMI kapatıyotum iyi güzel kapanıyor yeniden açıyorum 4 veya 5 dk. sonra açılmaya başlıyor