Eşinizin Anne Ve Babası Evinize Yerleşti Ne Yapardınız..?
Muhteşem Bir Hafta Sonu geçirdiniz ve Eve Geldiğinizde Eşinizin Anne ve Babası Evinize Geldi ve Gitmeye hiç NiyetLeri Yok Ne Yapardınız ??
bır kac gun dayanırım ancak ha bırde aynısehırdemı oturuyoruz?
"Evlenmekle iyi bir halt mı yedim acaba" diye düşünürdüm.(özlettin arkadaşım,nerelerdesin)
farketmez kendi annem ve babamı da çağırırdım asit-baz tepkimesi olurdu tuz da bana zarar vermezdi
kesın oyle bişeyler var gıbı..:)
bende düşünmedım degıl yanıı...:)
xHellknightxfarketmez kendi annem ve babamı da çağırırdım asit-baz tepkimesi olurdu tuz da bana zarar vermezdiZuahahhaha Süpersin be kardeş :D
bi süre takılsınlar da sürekli olmaz walla koyarım kapının önüne..
elaziglibi süre takılsınlar da sürekli olmaz walla koyarım kapının önüne..Way acımasız:D
Eğer maddi durumları felan ev kirası vb. yetmiyosa yardım ederim, ancak tezatlık olsun diye kalırsa aynını yaparım...
viking20hoş geldin, nerelerdeydin?Hoşbulduk,Buralardaydık Forum'a girip cıkıyordum ama iş güç Yorgun argın gelince Hal kalmıyor ama neyse döndük :)
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 18 Ekim 2008 23:24
olayı biraz abartayım mı?
OOOOMMMMEEEERRRRtekrar hoşbulduk. Resimler icin tşk.ne ilgi var Burak'a
----------------
viking20 =
kylie =
OOOOMMMMEEEERRRR =Ve Tüm Forum ;
OOOOMMMMEEEERRRRZuahahhaha Süpersin be kardeş :yanlış kişiyi alıntılamışımdaSon Düzenleme: sticker ~ 18 Ekim 2008 23:44
ilk iş eve 5 gün gitmezdim sonra gelin kovardı (:
gelenler zaten gelinin anne babası nereye kovuyor, orada başı yanan sensin.
Kaç zaman sürecek bu vahim durum? Ona göre cevap verilir. Evlerini boyatıyorlarsa 2-3 gün sürecekse başımın üstünde yerleri var. Ama evlerinin dekorasyonunu değiştirmek için çeşitli değişiklikler yapıyorlarsa 3 günden sonraki davranışlarım konusunda kimseye söz veremem.:)
ulan biz ne zaman sex yapacağız derdim çıkışırdım ; tam eşimle yanlız kaldım bir anda kapı açılır odaya annesi girer ; tam banyoda yanlız kalacağız kapı açılır annesi girer... tam balkonda yanlız kalacağız babası balkona gelir...
tam evin kömürlüğünde yanlız kalacağız ; annesi kömürlüğe temizleğe gelir...
tam bodrumda tatildeyken odada yanlız kalacağız ; bir anda annesi içeri girmez mi?
ben aynen böyle ; ulan yeter aldık sizin yüzünüzden gerdeğe giremedik ..........sonra eşime dönerek hazır annende gelmişken üçlü fantezi deyince birden gözlerim karardı... şu an kafamda 15 tane dikiş var.....
şaka bir yana cinsel hayata müdahele evliliğimize müdahele edilmediği sürece istedikleri kadar kalabilirler....evlilikler iki kişi arasında olur ; birininin annesi ve babası ile olmaz...
sadece gelinin anne babası değil bu durum benim annem ve babam içinde geçerli... ne benim ailem nede onun ailesi evliliğimize müdahele edemez ve hayatımıza karışamaz...evin düzenine karışamaz...
gerçek evlilikler böyle olmalıdır.... anne babalarımız öğüt verebilir ama verecekleri öğüt 2 insanın mutluluğunu bozuyorsa bu doğru bir şey değil... arada ince bir çizgi var...tavsiye verirken dikkatli olmak lazım....ve her tavsiye yapılacak diye iki ailede diretemez....
evlilik böyle olmalı arkadaşlar.....
bu arada ben evli değilim....
ama bunları bilecek kadar olgun bir erkeğim ; hatta normal erkeklerden bile çok daha fazla olgunum (bazılarıda benim gibidir) evliliğin aşırı sorumluluk gerektirdiğini biliyorum.... bu yüzden hiç evlenmedim...
evim işim olana kadar evlenmeyi düşünmüyorum....
ama tabiki zengin bir bayanla evlenip bir evimiz olursa durum değişebilir..... ama fakir bir bayanla da tabiki evlenebilirim.... ALLAH rızkımızı verir buna eminim...
ve evlilikler ALLAH rızası için yapılmalılar ; maddiyat için evlilik kurulmaz....fitne fesatla hiç kurulmaz....
bu adamın arabası işi evi yok diye iyi fakat fakir birini tercih etmeyip zengin zalim kocayı tercih edip mutsuz olan binlerce kadın var....ve onlar da boşanıyorlar.....
para mal mülkle evlilik kurulmaz ; evlilik ALLAH rızası için kurulur.... ve zengin bayan ve erkeklerin her sene bir kaç kişiyi evlendirmesi zorunludur.farzdır.. (fakir insanları evlendirmek sevaptır ve bu zenginlere zorunlu kılınmıştır ; (zekat olduğu için.... sonuçta zekat veriyorsunuz fakir insanlara )
şimdi ben işsizim (sayılır) ve vergi vermiyorum (sayılır ) zengin değilim (desemde duruma göre değişir) ve bir bakirim ve bekarım ... şimdi benim durumda birini evlendirmek farzdır.....
ancak son zamanlarda sosyetede bakir erkekle evlenme modası var....
yani elinizi çabuk tutun kızlar.......