Eskiden cd lerin içinde bir program vardı birde update dosyası vardı bu sayede hangi ay ve yılın cd sinde hangi programlar verilmişti görebiliyorduk çok uzun zamandır böyle birşey yok geçmişlerde gördüğüm bir program arayım diyorum hangi cd de bulamıyorum okadar çok cd olduki samanlıkta iğne arar gibi arayıp durudum bulamadım :)ya cd lere bu program güncellenmiş olarak tekrar konulsun yada online olarak geçmiş cd lerin databesine bakma fırsatı verirseniz çok sevinirim.
eski cd lerde verilen programlar database'i
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.evet bu işe yarayan bir şeydi...
Ben de katılıyorum,çok uzun zaman alıyor taramak,bakmak(ki bazen çok acil gerekli olabiliyor).Bu konuda yetkililerden destek,yardım bekliyoruz ,bizlere bir kolaylık sağlarlar inşallah.Verilen CD ve DVD lerin içerikleri konusunda bir arşiv oluşturulmalı,tabii birde bu arşivde(aynen metinlerde olduğu gibi,yapıldığı gibi)tarama yapacak arama linki(motoru).Teşekkürler.
Önümüzdeki aylarda bununla ilgili bir çalışma yapmayı planlıyoruz. CHIP CD ve DVD'lerindeki programların hangi sayılarda bulunduğunu bulabileceğiniz...
İşte bu..:))
Artık forumdaki isteklere cevaplar,çözümler geliyor üstelik direkt olarak editörlerden..
Kim CHIP forum kötü diyorsa artık halt eder..
Son zamanlarda,CHIP forumda eleştirilere kulak veriliyor..İstekler değerlendiriliyor..Üye sayısı artıyor..Forum gelişmekte..Her şey yoluna giriyor..:))