Ben bir bilgisayar topliycam ama adam gibi toplamak istiyorum ve bu oyun pcsi olucak ben
Intelmi AMD mi alıyım kararsızım Intel se neden AMD ise neden goruslerinizi bekliyorum...
eski defteri açmak istedim işlemci
İntel AMD diye ayrım yapmak yerine bütçenizi aşmayacak en hızlı işlemci hangisi ise onu alın.
simdi işlemcide alıcagım en pahalı i7 2600 buna gore cevap verirseniz
bende diyorum ki neden intel veya neden amd mevzu o
Neden AMD veya neden İntel gibi bir soruya standart kullanımlar için cevap verilemez.
AMD fiyat/performans'a oynar İntel sadece performansa iki firmanın işlemcileride gayet güzel eğer bütçeniz el verişli ise en güçlüsü olsun derseniz İntel alın 2600K tavsiye ederim. Ancak bütçeniz intel'i karşılayamıyorsa AMD FX6100 yada Phenom II 975 gibi bir işlemciyi tavsiye ederim.
ben oyuncuyum 6 sene goturcek bir bilgisayar istiyorum ve amd kullanmadim hic bu yuzden intel e daha yatkınım ama amd guzelse neden almıyım
Arkadaşım bütçen nedir bilmiyorum ama 1500-1600tl ve üzeri bir bütçe ayırdıysan bilgisayar için(sadece kasa) İntel daha alınası ama bütçe kısıtlı ise AMD
Şuan İntelin alınacak en güzel işlemcileri 2500K ve 2600K ve yeni sistem toplayacak olsam 2500K alırdım.