Herkese selam.
Ben yıllardır CHIP Dergisini eksiksiz alıyorum.Eski bir sayısında eski bilgisayar kasasını yeni bilgisayara baglama ile ilgili yazı görmüştüm onun hangi dergide olduğunu bulamıyorum. Yardımcı olurmusunuz.
Eski kasayı yeni bigisayara bağlama
Arkadaşım bence bu mesajı direk dergiye gönder. Forumda sana cevap verecek birisini bulacağını zannetmiyorum.
NEDEN SORARAK ÖĞRENMEYİ DENEMİYORSUN Kİ
DAHA SOMUD BİLGİLERE FORUM ARAÇILIĞI İLE
ULAŞA BİLİRİSİN
HANGİ İŞLETİM SİSTEMLERİNİ KULLANIYORSUN ONU YAZ YARDIMCI OLSUN ARKADAŞLAR
BU KONU İÇİN XP KULLANIYORSAN KOLAY
İlginize teşekkür ederim.
İşletim sistemi olarak XP Kullanıyorum.
eğer chip in yeni verdiği pdf DVD kapsamına giriyorsa aratıp bakmak lazım,çok da kolay bulunur.2005 yılı aralık ayından sonra ki dergilerde yayınlandı ise o vakit DVD nin dışında kalır.Soruyu soran arkadaş hatırlıyor ise yazsın biz de DVD de araştırma yaparız.
2 bilgisayarı birbirine bağlıyacaksın her 2 sistemdede windows xp kurulu ise
bir hap aracılığı ile 2 ucu jaklı 2 adet kablo ile işi bitirrisin
kablonun bir ucunu bilgisayara diğer ucunu hapa tak her 2 sistem için tabi
normalde karıştırmadıysan iplerin otomatiktedir
iş tamam bu kadar
ağ da kullanmak istediğin sürücülere sağtuş paylaşım seçeneklerinden bu klasörü paylaşıma aç ibarelerini seçerek aktif et
ağ tamam dır
yok hapsız kullanmak istiyorsan 2 ucu jaklı kablo ile yapıcan bilgisayardan bilgisayara
googlede çapraz baplantı yada crose bağlantı arattır aynı mantık
kullanırsın 10 mgbt lik bağlantı diyede arattıra bilirsin
arkadaşım bilgisayarlardaki işletim sistemleri önemli 2 işletim sisteminin aynı olması gerekir sen ağ yapmak istiyorsan ağ kablosunun cross bağlantı kablosu olmasına özen göstermelisin anca öle birbirini görebilir.Sen yinede bilgi gönder yardımcı olmaya çalışırız...