Ben eski ama güzel oyunlar arıyorum. Eskiden oynadığınız ve çok beğendiğiniz oyunları yazar mısınız, hem ben hem de bazı arkadaşların bundan faydalanacağına eminim. Tabi bu dediklerim sadece PC oyunları için.
ESKİ OYUN TAVSİYE EDİN
- 1
- 2
Volfied diye i oyun vardı ekranın üzerinde dolaşan yaratıklardan kaçarak ekranı çizerdiniz lisedeykene ne kasardık be...
bende volfied var isteyene msnden göndereyim
ayrıca sana croc serisini,chessmaster 4000,5000,petz serisi,wild west shootout,gta2,vs... vs....
turoid de güzeldir.... tomb raiderlerı da dene
arkaadşım salam bi oyun arşivim var ve içinde oynamaya doyamadıım gta vice city eski sayılırsa, gta 3 age of mytology (eh işte),call of duty daha aklıma geldikçe yazarım...
sağolun beyler ancak daha da söyleyin, gözüm doymadı henüz :))
Half Life dan sonraki oyunları önerin desem...
Retal diye bir ucak oyunu vardı.Hayatımda hala hiçbir sümalasyon oyunundan o kadar zevk almadım.Bulabilcegim bir adres varsa arkadaslar lütfen buraya atsınlar
Aslınu bakarsan hala bile oynarım f22 raptor simülasyonu kaliteliydi,ayrıca age of empires2 max payne 1 diablo 2,call of duty,birde hala oynadığım heroes 3 might and magic'i tavsiye ederim.Kolay gelsin
VOLFİED, harika oyun arkadaşlar, herhalde bilgisayar nedir bilmezken oynadığım ve hayla hayalini kurduğum oyun.
Onun dışında ben sana en sevdiğim oyunlardan biri, HOMM 3 olabilir, yada AoE olabilir.
slm kardeşim benden sana küçük tavsiyesi myth II soulblighter diye bir strateji oyunu vardı bana abim kaçsene önce vermisit bir türlü bitiremedim ancak geçemediğim bölümü oynarken halaçok keyiflenirimsanada tavsiye ederim iyi oyunlar...
Simdi tekrar oynamaya basladıgım starcraft ve ek paketi brood war.Benim icin bir klasik.
1-fallout serisi
2-system shock 1,2
3-diablo
4-sanitarium
5-rune
6-blood
alıntı:
Gönderen : elvis32BLOOD mı dedin, hey be ne oyundu ya, hala unutmamadım.
hala oynuyorum(hemde XP'de)
- 1
- 2