Rpmsini sanırım ben bi ara yükseltmiştim amd controly centerdan ama ondan kaynaklandıgını sanmıyorum değil eminim... çünkü 5 6 ay olmuştur eskime oldun sanmıyorum ...
Eski performansını alamıyorum...
minumum ısı olan tarafı 37 lerde o sayılarda yanda kullanım varya yükleme crysıs 2 de yüzde 100 kapatınca iniyor... değişiyorHocam bir oyundan zevk almak istiyorsan tabiki fazla FPS almak istersin. Bunun için en temizi ayarları düşür Diamond'un da dediği gibi keyfine bak. Temiz oyun oyna, en iyisi.
Pointblankta ortaya aldım yine kasıyor ama söyle şöyliyeyim dünkü formattan önce pbde lag sorunu vardı...Bağlantılar yavaş gibiydi ama sorunu çıkartıcak birşey yoktu şimdide kasıyor...kasma yoktu yüksek çözünürlükte oynatıyor ama ekran kartı düşük olan arkadaşımda 1 gb 128 bit i7 işlemcisi var benimkinden yüksek performans veriyor bide benim ekran kartım onda olsa düşünemiyorum...
Oyun fpsini geçtim bilgisayar normal fps vermiyor win8 sayesinde tık diyince açılıyor dosyalar ama bi müzik açıyorum oyun geberiyor oyunu geçtim.win7 kurdum önceden binlerce program virüs varken kasmayan win7 deki bilgisayar şimdi formattan sonra dosyaları bile açmıyordu çok yavaştı...win8 kurdum hemen...
Pointblankta ortaya aldım yine kasıyor ama söyle şöyliyeyim dünkü formattan önce pbde lag sorunu vardı...Bağlantılar yavaş gibiydi ama sorunu çıkartıcak birşey yoktu şimdide kasıyor...kasma yoktu yüksek çözünürlükte oynatıyor ama ekran kartı düşük olan arkadaşımda 1 gb 128 bit i7 işlemcisi var benimkinden yüksek performans veriyor bide benim ekran kartım onda olsa düşünemiyorum...Tüm driver güncellemelerini yaptığına emin misin?
Pointblankta ortaya aldım yine kasıyor ama söyle şöyliyeyim dünkü formattan önce pbde lag sorunu vardı...Bağlantılar yavaş gibiydi ama sorunu çıkartıcak birşey yoktu şimdide kasıyor...kasma yoktu yüksek çözünürlükte oynatıyor ama ekran kartı düşük olan arkadaşımda 1 gb 128 bit i7 işlemcisi var benimkinden yüksek performans veriyor bide benim ekran kartım onda olsa düşünemiyorum...Sisteminiz çok düşük. Böyle oyunları kesinlike düşük ayarlarda oynamanız lazım. Ben olsam öyle sistemlerde oyun bile açmam, yanlış anlama aşağılamıyorum ama yani gerçekten eskidi. 4 çekirdek ve en azından gtx650 veya hd7750 ile orta ayarlarda oynarsın 1600x900 ile. Çözünürlüğün ve monitörün kaç inç?
Sistem gereksinimleri Crysis 2 için:
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 08 Şubat 2013 02:05
Biosu deniyecem bi.Lakin benim anlamadığım o değil crysıs 2yi çıktıgından beri biliyorum ozaman oynarken şimdi oynayamıyorum performans düşüşü var ram 800 mhz ve işlemci kötü olması dışında başka sorunum yok ama neden önceden verirken şimdi vermiyor çok eskide deil...
Biosu deniyecem bi.Lakin benim anlamadığım o değil crysıs 2yi çıktıgından beri biliyorum ozaman oynarken şimdi oynayamıyorum performans düşüşü var ram 800 mhz ve işlemci kötü olması dışında başka sorunum yok ama neden önceden verirken şimdi vermiyor çok eskide deil...Bilgisayarların sağı solu belli olmuyor kardeşim valla, bugün iyidir yarın tırtlar. Teknoloji de çok hızlı ilerliyor. Şimdi eski bilgisayarlar bir duvar köşesine kaldırılıp, eve daha cici bilgisayarlar getiriliyor. Bence sende öyle yapmalısın :)
Otomatikman tanıdı sürücüleri...Zaten win8 denetleme yapıyor ve gameboosterde güncelleme yapamadım driver pack solutionda gerekli programları yükledi tanımıştı yani dxdiag vs herşey doğruydu. Win7 berbat oldu onu yüklicegime şimdi camdan atarım...win8 olmasaydı şuan işlemci çöpteydi ona şükretsin :)
Otomatikman tanıdı sürücüleri...Zaten win8 denetleme yapıyor ve gameboosterde güncelleme yapamadım driver pack solutionda gerekli programları yükledi tanımıştı yani dxdiag vs herşey doğruydu. Win7 berbat oldu onu yüklicegime şimdi camdan atarım...win8 olmasaydı şuan işlemci çöpteydi ona şükretsin :)Tamam da anakartın çipseti desteklemiyor Win 8 için. Senin Windows 7 de verimli çalıştığını söylüyorsun öyle bir dene. Ve herşeyi yükle anakartın sistesinden Win 7 x64 olarak.
Win7 64 bit yükledigimde açılırken mavi ekran geliyor gidiyor normal mavi ekran değil değişik eski bilgisayarlada olanlardan 16 kb hafızalılarda...sonra açmıyor satayı çıkarıp format yerine gelip takıp attım yeniden win7yi sonra baktım win7 batıyor tekrar attım düzelmedi win8 geçtim biraz düzeldi şuan win7dekinin yüzde 2000 performanısnı veriyor win8 bide eski performansın verse milyonlara çıkacak...