Merhaba arkadaşlar öncelikle bilgisayarın özelliklerinden bahsedeyim.
Windows 8 Pro 32 bit
Asus M2A-VM Anakart
4 GB RAM 800 mhz
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ İşlemci
Ati Hd 4850 1 gb 256 bit dx 10.1 ekran kartı
1 TB HDD
Arkadaşlar en baştan anlatayım size.Bunu toplattığım da win7 32 bit ultimateydi gayet hızlıydı binlerce program yükledim kasma şaha denecek kadar yoktu ve arkadaş bir dosyayı silmeye kalkışınca :) klavyadaki çoğu kombinasyona bastık galiba ve yeniden baslarkende hiçbir şey gelmiyodu Microsoft corpation bide bilinen mavi atkı simgesi :) Driverleri arıyor ama bulamıyordu sonra taktım format dvdsini hardiski çıkardım kurma yerine kadar geldim harddiski taktım yeniledim attım lakin çok program olmamasına rağmen oyunlarda eskisi gibide olsa performans alıyodum 1 hafta sonra işlemci yüzde 86 dan aşaya inmiyodu win8 kurdum ve yüzde 10 u geçmiyodu bi süre sonra win8 dede işlemci sorunu var oyun haricinde herhangi bir kasma yok lakin crysıs 2 yi son görüntülerde açarken pes2012 yi eskisi gibi çalıştıramıyorum kasıyor görüntüleri düşürüyorum yine değişmiyor herşey tanıtılmış durumda ve ilk oynadığımda win8 de pesi bir şekilde kasmamıştı baya uğraştıktan sonra ama şimdi fps 1 verdiğini bile sanmıyorum yani Sizce nasıl hızlandırabilirim bilgisayarı yeni bir bilgisayar alacam elbet ama şuan bunu kullanıyorum.Sanırım işlemci öldü :(