Üstteki kart ile tek çıkış yapacaksın DVI veya HDMI ile:
Eski performansını alamıyorum...
Tek ekran kartından çıkış alacaksın, genellikle yukarda olandan çıkış alınır. Turuncu gördüğün parçalar var, onlar CrossfireX köprüsü, onları taktıkdan sonra 2 kart beraber çalışacak.
o olayı çözmüş deilim peki sadece 1 ekran kartını taksam diğerini ilerde taksam veya olayı çözünce taksam olurmu ? Dxdiagda 6 gb mı gözükecek ?Birde birşey daha ekran kartım 1gb 256 bit ya dxdiagda 2226 mb hafıza diyor ? nerden geliyor digeri...
1 tane ASUS GTX 680 TOP alsanız yeterli.
Corsair H-100 sıvı soğutmayı öneririm.
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=60680
Bunu alsanız yeterli olur.
Yani ben gelen parçaları birleştiricem ek fan alayımmı almayayımmı ? Birde şuan mevcut olanı kaç paraya satıyım ?
AMD x2 Dual proseccor 4000+
4 Gb 800 mhz ram
Hd 4850 Ekran kartı
Win 8 orjinal süürm ve avg lisanslı sürümle birlikte ...
480 w Kasa.
1 TB satayı alacam ona takacam... 500 gb sata takıcam bunada...Veya ona 2 tb temiz alırım bunda virüs olabilir sality falan vardı temizliyoruz da ...Programlama çalısırken yaptıgım küçük virüsler donanımsal bilgim de yok denemeyecek kadar iyi ama ssd ve yeni ekran kartları çıkınca olmadı 6 7 aydır takip etmiyorum piyasayı...Yani gelen parçaları birleştirdim bir de bir yerden o 2 ekran karıtnı takmak için o chip lerden bulmam lazım onları geçtim Ek fan aliyimmi 140 mm demişşin ? Birde rpm si yüksek demiştin ya bunun ? Nasıl düşürebiliriz...
Yani ben gelen parçaları birleştiricem ek fan alayımmı almayayımmı ? Birde şuan mevcut olanı kaç paraya satıyım ?Eski parçalarının fiyatlarını ben veremem, 2. el piyasasına bak, kaça gidiyorsa ona göre sat. Sabit diskler hakkında karar senin. İster yeni sisteme takarsın, ister satarsın. Çok büyük fark yok. SSD'ye kur sistemi sorun olmaz. Yan panele fan takarsan iyi olur 140mm, ekran kartları ısınmaz, 20 tl bişey fiyatı. Bu arada, verdiğim sistemlerin fiyatı Vatan'Comp üzerinden. Zaten onlar topluyor, senin birşey yapmana gerek yok. Gidip mazadan alırsan sorun çıkmaz en fazla 5 saat içinde topluyorlar. Kredi kartı olarak bonus veya axess geçerli bildiğim kadarıyla %25 indirim için veya NAKİT.
AMD x2 Dual proseccor 4000+4 Gb 800 mhz ram
Hd 4850 Ekran kartıWin 8 orjinal süürm ve avg lisanslı sürümle birlikte ...
480 w Kasa.
1 TB satayı alacam ona takacam... 500 gb sata takıcam bunada...Veya ona 2 tb temiz alırım bunda virüs olabilir sality falan vardı temizliyoruz da ...Programlama çalısırken yaptıgım küçük virüsler donanımsal bilgim de yok denemeyecek kadar iyi ama ssd ve yeni ekran kartları çıkınca olmadı 6 7 aydır takip etmiyorum piyasayı...Yani gelen parçaları birleştirdim bir de bir yerden o 2 ekran karıtnı takmak için o chip lerden bulmam lazım onları geçtim Ek fan aliyimmi 140 mm demişşin ? Birde rpm si yüksek demiştin ya bunun ? Nasıl düşürebiliriz...
:) neyse gelecek için fazla konusmaya gerek yok yapacagım şeyler rami yükseltip 2 li ekran kartını çıkarıp daha iyi ikili bir ekran kartı taktırmak olabilir birde güç kaynağı fazlası ne bana yarar ne bilgisayara neyse :) Yardımın için çok saol bir canavar oldu resmen.Ben 5000 toplardım bundan biraz iyisini napardım gidip tek ekran kartı kullanırdım şu iki ekran kartını saçma bulmuştum ama iyiymiş be ya Profesyonellerine danıştıktan sonra...Neyse yardımlarınız için tekrar teşekkürler performans düşüşü çözülemesede.Yeni bir canavar dizdiniz.İyi akşamlar...