merhaba
Notebook lcd ekranının değiştirilmesi hakkında pratik bilgiler veren bir sayı vardı
daha önce satın aldığım geçmiş sayıları kaybettiğim için hangisinde olduğunu bilemiyor ve yeniden istek yapamıyorum
yardım lütfen
eski sayılardan birini arıyorum
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.en iyisi 2006/10 sayısını bul.bu sayıda,chip dergisinin 02/1996 - 12/2005 sayıları arşivlenerek verilmişti.
bu sayı 2006 yılıda yayınlanmıştı
elvis32arşivin sağlam galibachip in yardımlarıyla evet arşiv sağlamlaştı elvis32 :t_ahirrbu sayı 2006 yılıda yayınlanmıştıen azından bu işini görür t_ahirr,samanlıkta iğne arayacağına yumurta aramış olursun :D
bu forum de chip ailesinden mesaj atabileceğim biri varmı acaba
t_ahirrbu forum de chip ailesinden mesaj atabileceğim biri varmıEğer eksik sayı siparişi içinse Selçuk İslamoğlu değil de kişisi belli olmayan yardim@chip.com.tr mail adresine mail atabilirsin.Ama CHIP Onlien ile ilgiliyse Selçuk İslamoğlu'na mail atabilirsin.
Eski sayılardan OCAK 2005'İ ARIYORUM. yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Dergideki bir ilan davada delil olarak kullanılacaktır.
Saygılarımla
Zeki Hatem
İlgili sayıyı mahkeme kararıyla Chip dergisinden isteyebilirsiniz. 2005 yılının dergilerine sahibim ama istediğiniz ayın olup olmadığını bilmiyorum. Şu an arkadaş evinde kaldığımdan kontrol etme şansım da yok. Cuma ya kadar yazabilmeyi umuyorum.
Chip.com.tr Arşivlerini açtı ama davada kullanılcak dediniz o zaman ciddi mesele özel olarak isteyiniz..
zmrkmEski sayılardan OCAK 2005'İ ARIYORUM. yardımcı olursanız çok memnun olurum.Zeki BeyDergideki bir ilan davada delil olarak kullanılacaktır.
Saygılarımla
Zeki
CHIP CD/DVD ile ilgili
her türlü sorunuz için:
okurhizmetleri@doganburda.com adresine mesaj atabilirsiniz.
Geçenlerde gittigidiyor'da gördüm 20-25 chip eski sayı satılıyordu ilgilenen varsa takip edebilir ordan.
sana birkaç ay önce PC NET VE CHIP dergilerinin yayınlamış olduğu PDF formatındaki dergi arşivini armağan edecem bu bilgi eserİ kaçmaz.Aynı zamanda ardığından daha fazlasını bulacaksın.Bunun için istersen irtibata geçebilirsin ama istersen tabiki.. GSM: 0555-667-54-43
Zeki bey ben 2006 yılından beri takip ediyorum eksiksiz ama yinede bakmakta fayda var.O kadar çokki neredeyse boyumun yarısını geçecek...Ama garanti vermiyorum önce bakmam lazım