eskı surum

HPQ-User
06-03-2009, 13:58   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

gcan sormuş:
merhaba laptop un hafıza sı doldu ,

sılmek ıstıyorum ama korkuyorum.ornegın denetım masasında
actıgımda karşılıgında kac mg falan yazılı olmayan surumler
kaldırabılırmı ? yoksa bırbırlerının baglantısımıdır.

cevap verırsenız sevınırım:)

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
LAPTOP

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

kwasny
06-03-2009, 14:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
102 mesaj

sorununuzu anlamış degilim tam net olarak belirtirseniz cvp cğrğbilririm (eger program/ekle'nin içerisindeki programları diyorsanız bildiginiz isinizi yaramayan programları kaldırın)

MBTGROUP
06-03-2009, 14:02   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj

Evet bağlantılıdır ama kaldırıpta ekle kaldırdan adı silinmeyen proğramda olabilir,ekle kaldırda adı kalmıştır.Gereksiz gördüklerini hem ekle kaldırdan hemde proğram filestan silebilirsin.Bence bilmediğinizide silmeyin.

Son Düzenleme: MBTGROUP ~ 06 Mart 2009 14:03
Banned
06-03-2009, 14:04   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

denetim masasından hiç bişe kaldırma sakın eğer laptobun hafızası dolduysa kullanmadığın programları kaldırabilirsin ve hdd'de varsa film mp3 gibi medyaları cd'lere yazdırıp silebilirsin.

kaldırmak istediğin yazılımları bu programla kaldırmanı öneririm eğer winin kendi ekle kaldırını kullanırsan arkasında bol miktarda kalıntı bırakacağından (regeditte silinmeyen bir çok anahtar gibi)gene laptobundan çok performans alamazsın.
bu programı sadece yazılım kaldırma özelliği için değil - içindeki diğer araçlarıda kullanmanı öneririm ara sırada cclenaeri kullanırsan sistemi rahatlatmış olursun.

yazılımları kaldırdıktan sonra en son program filesi bir kontrol et bazen kaldırdığın yazılımların dosyaları durabiliyor onlarıda silmelisin.

Son Düzenleme: Kylie ~ 06 Mart 2009 14:18