Ben yeni bilgisayar aldım aldığımda oyunlar yükledim ilk yüklediğimde hepsi çalışıyordu aradan 2-3 gün geçti özelliği yüksek olanlar açılmamaya başladı ama özelliği düşük olanlar hala çalışıyor neden olabilir ?
Eskiden açılan oyunlar artık açılmıyor(yardım)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bişey yapmadım güncel olup olmadığını bilmiyorum ama kasayı açan olmadı
kmse yarım etmicek mi ya ?
Sevgili "matraxcem" size denilenleri yazmadan kimse afaki olarak havaya bakıp ; kahin olarak " heee bak senin sisteminde şu sorun var bunları düzelt " diyemez lütfen denilenleri yerine getirip bize sağlıklı bilgi verip ,arkadaşlarımıza dolayısıyla kendinize yardımcı olmaya önce siz başlayın...
Ayrıca burası Messenger değil. Forum. Yardım istemeden önce soru sormayı öğrenmelisiniz.
Nasıl soru sorulur:
sistem bileşenleri nedir ? driverleri nasıl güncelleyebilirim
bak güzel kardeşim sistem bileşenleri kasanın içindeki parçalardır o parçaları söylersen yardımcı olabiliriz
ekran kartı:atı radeon 4650 1gb(64 bit)
cpu türü:2x,2933
hard disk:320
işlemci:intel core i3 2.93 mhz
windows 7
ram:3 gb başkada bişy bilmiyorum ama başka bişey lazımsa everestten bakıp söyleyebilirim
nasıl bakabilirim güncel olup olmadığına? korsandan olsa ilk zamanda çalışmazdı fm2008-euro truck gibi düşük oyunlar çalışıyor ama pes2010 vs açılmıyor ama ilk yüklediğimde çalıştı tüm oyunlar aradan 2-3 gün geçtikten sonra çalışmamaya başladı yeni oyunlar yükledm grafik le ilgili bi hata veriyor sanırım ama ilk çalıştı şimdi neden böyle hata veriyor onu anlamadım
öncelikle korsan oyun dahı olsa eger crack varsa oyunun orjınalınden coklu oyuncu secenegı dısında pek bır farkı olmaz
grafıkle ılgılı bır hata demıssınız directx guncel olmaya bılır
http://www.inndir.com/DirectX-1890p.html
birde ekran kartınızın en guncel surumunu yuklemenızı onerrım
http://driverscollection.com/?H=Radeon%20HD%204650&By=ATI
@DEXTER 26 online olmazsan we güncelleme yapmazsan orj. oyun gibidir ama eksikleri bugları war we güncel oyunların içinde tetikleyiciler war o tetikleyiciye geldiğinde oyun kendiliğinden kapanıyor weya hata weriyor... o yüzden orj. oyunun keyfi farklı oluyor ama gidipte bimeks teknosa saturn gibi bi yerden oyun almaya kalktığında 150-160TL lere warıyor oyun fiyatları hatta geçiyor.. steam gibi sistemlerden almak en mantıklısı hem orj. oyun alıyorsun hem internetten istediğin yerden indirip oynayabiliyorsun...
eğer pes2010 çok sevdiğiniz bir oyunsa birkaç ay sabredin ve pes 2011 i orjinal alın veya hemen pes 2010 u orjinal alın orjinal aldığınız zaman güncellemeleri eksiksiz yüklersiniz ömürboyu multiplayer a girebilirsiniz vede üreticilerden her zaman teknik destek alabilirsiniz
dexter26 ekran kartı güncellemesinin 64 bit olanını gönderebilir misin ?
abi aynı sorunlar başıma geldi pc sistemı wındows wısta servis pack 2 abiler bu vga baglastırıcıları yuzunden pc de oyun haram en dandık oyunlar bile 3d bilmem ney ıstıyo ekran kartını yukluyorum fakat kabul etmıyo sürücüyü guncelle dıyorum en iyi olan vga baglastırıcıları dıyo bi yardım edin lütfen saygılarımlaaa