Teknoloji ile ilgili , eskiden doğru bildiğiniz yanlışları sizde yazın eğlenelim :)
Ben Eskiden;
* Sadece Ram'e önem verirdim. Ekran kartının ve işlemcinin bi işe yaramadığını düşünürdüm. Oyunlar icin vs. yeni pc alacağımızda sadece ramine bakardım. Ekran kartının ve işlemcinin ne işe yaradığını bilmezdim:) 
* Iphone reklamını gördüğümde(2yıl önceydi sanırsam) telefonu yan döndürdüünde ekranında yan döndüğünü görünce ilk sasırmıstım. Hareket sensörü diye bi olay yoktu benim icin :) Telefonu cevirirken yandan parmağıyla bisey iteklediğini sanardım :) 
Sizde yazın cok eğlenceli olabilir :)

Adam dedi sorun olmaması lazım.CD writer diye bişe duymuşum ama nasıl bişedir falan hiçbir bilgim yok. Hem o ara CD writer lar milyon dolar falan değil 300-400 $ dan başlıyor. Adama yarım ağız dedimki CD writer la kaydediliyor dedim bu demi? Adam dediki evet yoksa normal cd-rom da mı denedin? Bende hiç leke sürdürmemek için yok canım cd writer ile denedim ama hele bi gidip bi daha deniyeyim dedim ve dükkanı ışık hızıyla terk ettim
 Adam dedi sorun olmaması lazım.CD writer diye bişe duymuşum ama nasıl bişedir falan hiçbir bilgim yok. Hem o ara CD writer lar milyon dolar falan değil 300-400 $ dan başlıyor. Adama yarım ağız dedimki CD writer la kaydediliyor dedim bu demi? Adam dediki evet yoksa normal cd-rom da mı denedin? Bende hiç leke sürdürmemek için yok canım cd writer ile denedim ama hele bi gidip bi daha deniyeyim dedim ve dükkanı ışık hızıyla terk ettim