GEçerken Uğrayım Dedim Bakıyorum Eskilerden Kimse Kalmamış
Eskilerden Kim Kalmış
Ben yarı eskiyim :D
Ama eskilerden giden oldu bayağı.Şaşırdım.Diğer teknoloji sitelerine gidenler oldu.
ilginç :S
CU_GS7,ufuks,egemengiga,Borga-x,erkanc,Kylie,elvis32,.PcMaKeR,.OnnuuR,uGuR.uK,TuncaBozkurt,Recep Baltaş,.. ne oldu,neredeler ?
bir çok eski üyeyi burada bulabilirsiniz,
https://www.chip.com.tr/forum/chi ... tersin_t113441.html
sayfa:1-30
bu sene dısında hatırladımgım eskı olarakda cok iyi cewaplar yazan pcmaker.ademkaya.recepbaltaş ve suleyman gıbı bır arkadas vardı forum acayıp oldu burda yazan arkadaslarda saglam ama genelde cok acayıp adamlar bos bos yorum yapıyor mılletı yanıltıyor gorup sınırlenıyorum hala gırebılıyorsam chip e heap kapama olmadıgından :)adam az butce verıyor adama 5670 onerıyorum çıkıp bırı olmaz gtx 260 al ıkıncı el dıyor ısrarla dusunmuyo nekadar ıyı olsada yakında ekrana goruntu bıleveremez eskı teknolojı dıye baska adama asus ozel sogutma gtx 580 al dıyorum adam dıyo olmaz ıkı tane gtx 560 al falan bunu yapanda aynı adam zaten bu ara sarmıs foruma mılelte durum bu cok dertlıydım içimi dokdüm :)))ama eskısı gıbı dalmıyorum kımseye onerımı yapıp cekılıyorum geneldede bu adamlar yanlıs bılmesıne ramen daha ısrarcı oldugundan soruyu soranı kafalıyor ama yapcak bırsey yok kımseye yanlısını dıyıpde artisligini cekemıyorum daha