Bu batanlar zincirine yenileri eklenmez umarım...
estore.com.tr BATTI!
- 1
- 2
alışveriş yapmadığım ama yapmayı düşündüğüm bir siteydi
geçmiş olsun
Bence diğer büyük alışveriş siteleride kapanıcak . türkiye adına dünya sıralamasında internet piyasamız gerçekten çöküşte ne kadar çok bilen ve kullanmayı bilen olsa bile devletin en büyük adamı olan şahıs bile youtube ben girebilyiroum sizde girebilrisnhiz diyosa . bu tip şeylerde normal karşılanmalı
Kötü olmuş ekmek yiyen işnsanlar vardı...
NEOLABİLİRKİ DEVLET KAYNAK YARATMAK ICIN ONCE SIRADAN VATANDASA YASLADI SONRA GIRISIMCILERE KENDI ADINA KAYNAK YARATMAK ADINA BIRKALICI BUR GIRISIMI GIRISIMI YOK NE OLABILIRKI ASGARI UCRET 2002 ILE 2008 ARASINDA FARK OKADAR KOMIKKI BUNLAR IYI GUNLERIMIZZ
Umarız Türkiye Toptan Batmaz..
Gidişat Bunu Gösteriyor
Birileri Hayla Teyet Geçti Diyip Duruyor ama..
arkadaşalr ne varki bunda sadece teyet geçti:) büyüklerimiz öyle diyo sadece sürtünüp keçti iyiki teyet geçti
vav estorede battı demek :(
estore.com 14 Aralık 1998 tarihinde kurulmuş bir e-ticaret sitesidir. 2006 yılında Çukurova Holding ile birleşmiştir.
100.000'den fazla ürün ve yaklaşık 1.000.000'a yakın müşterisi bulunmaktadır. Ödemeler Visa ve Mastercard kredi kartları ve havale yolu ile yapılabilmektedir.
İnternet üzerinden yapılan satışlar haricinde Digiturk'te yayın yapan Estore TV'de ürün satışları yapılmaktadır.
Kullanıcıların şikayetlerini yazdığı Sikayetvar.com'daİnternet kategorisindeki 28 Kasım 2008 tarihli istatistiklere göreestore.com.tr 593 şikayet ile listenin ortalarında yer almaktadır. [1]
2008 sonu itibariyle iflas etmiş ve e-ticaret uygulaması yayından kaldırılmıştır
çok yeni bir haber değil ancak bu tarz büyük sitelerin batması pek hayra alamet değil.
esasında kriz hepsine vuruyor ama arkanda doğan holding varsa zarar etsen de bir şekilde belli bir süre idare edersin ama paran yoksa batarsın. türkiyede her sektörde olduğu gibi sadece dev sermayeler ayakta kalıyor. Onlarda piyasayı istedikleri gibi yönetiolar rakipleri olmadığı için
aaa sizde çok abartıyorsunuz ama..
alt tarafı kiri.. pardon teğet geçti kriz ya :)
normal böyle firmaların batması..her firmanın başına gelebilir.
Kriz daha gelmeden böyle şeyler oluyorsa Kriz tam gerçekleştiğinde kim bilir ne olucak. Sadece alışveriş siteleri değil dünyada pek çok firma batmanın eşiğinde. Bilgisayar ve teknoloji sektörü de çok etkilendi. Dünya devi Teknoloji firmaları kriz önlemi olarak işçi çıkartıyor.
türk satış sitelerine bişi olmaz cunku biz alışveriş yapmaa yeni başladık ztn
Arkadaşlar vallaha su kadarını söyliyim bu gidişle artık bence Türkiye'de yakında bütün marketler yabancı olur.Yani böyle çok kalıplı sitelerin veya Yerlerin iflas etmesi krizin teğetliğinden değil bu bizim içimizde bi sorun dışa bağımlılığmız ve Devlet katındaki insanlar.Bence bu konuda bişiyler düşünmeli şimdi VATANCOMPUTER iflas etse atiyorum burda konuşulur uzun bi süre yani bu anda çökmeleri teknolojik anlamda bizi gittikçe dışa sürüyor buna izin vermemek gerektiğine inanıyorum .
express kargo da iflasını açıklamıştı geçenlerde ,estore siteninde uzun zamandır müşterilerinde düşüş vardı . içerikleri sınırlı , yeni ürünler zor bulunuyordu . yani itenin iflas etmesine baya üzüldük doğrusu .
bidolu.com iflas etti ve bu aşamada ürün alanların ürünlerini ve paralarını göndermedi. mağdur olan çok olmuştu zamnında hepside parasını aldılarmı bilemiyorm. Birde weblebi.com vardı şirkerin ismi pronet ltd. idi sanırım yanlış hatırlamıyorsam . uzun zamandır , sityelerine girmek istedim ama sayfaları açılmadı sanırım bu sitede iflas etti. yani eski satış ve süreklilikler kalmadı bu zamanda. insanlar alışverişte sınırı tutturamazlarsa , bir çok kişinin de zor duruma düşeceği kesindir. Bizler hayatta kalırmıyız yada bu gidişatı görecek ömrümüz olurmu bimiyorum ama ümdim ise krizin bitip bir daha olmaması ve bu sıkıntıların sona ermesidir... saygılarımızla .... selman ...
Son günlerde herkes batıyor. Sonu pek hayırlı değil gibi gözüküyor.
hepsiburada.com kadar kaliteli alışveriş yapılan bi net sitesi daha yok ki deli gibi müşterisi var..hepsi kapansa bile tek ayakta kalacak şirket hepsiburada dır. Gittigidiyor ve sahibinden de farklı kollarda iş yaptıklarından onların da pek etkileceğini sanmıyorum...küçük ve sermayesi olmayan firmalara vuruyo hala kriz...sahibinde de kargolar phalı oldugu gibi fiyatlarda uçuk batması yakın ama dayım ram lerini sa<tmadan batmasın
Vay be bir dev daha battı. Global kriz kimseyi takmıyor. Bu firmalarda olduğu gibi;
way be şok oldum.mavi bilgisayardan sonra bu ikinci şok benim için:(
hakkaten krizin teğet geçtiği falan yok vatandaşa sormak lazım krizi...
büyük bir firmaydı yazık olmus bece
- 1
- 2