şirketten yapılan açıklamaya göre ticaret faliyetine son veren firma alacaklılarına ve personeline ödeme güçlükleri çektiği yüzünden satışlarına son vermiştir.
estore.com.tr BATTI!
- 1
- 2
Heryer kapanıyor. İşin sonu hayır değil.
Vay canına yahu. Teker teker gidiyorlar. :S
böyle giderse hepsi burada gitti gidiyor falanda batar gibime geliyor millet aç karnını zor doyuruyor anca temel ihtiyaçlarını gideriyor zaten alışveriş yapmaya sıra gelmiyor çünkü para bitiyor :) malesef ülkemizin hali böyle
yazık oldu estoreye bu gidişle sırada gold ya da bimeks var gibime geliyor
hepsiburada.com kadar kaliteli alışveriş yapılan bi net sitesi daha yok ki deli gibi müşterisi var..hepsi kapansa bile tek ayakta kalacak şirket hepsiburada dır. Gittigidiyor ve sahibinden de farklı kollarda iş yaptıklarından onların da pek etkileceğini sanmıyorum...küçük ve sermayesi olmayan firmalara vuruyo hala kriz...
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin gibi bir şey bu. Rekabet ortamında iddialı olamayanların iflas etmesi bence oldukça normal bir şey.
hepsiburada.com un arkası sağlam.diğerlerinin arkasında kim var.Adam ümidi sanal market olayına bağlayınca birde işler yürümeyince herşey fosss... Çok iddialı olmasan bile arkan güçlüyse batsan dahi bişe olmaz.Mesela www.gedikgross.com var adamlar bi ara fena iddialıydı ve işler istedikleri gitmedi sanırım bir adım geri çekildiler ama arkaları kuvvetliydi diye batmadılar.
Hamdolsun teğet geçti, füze gibi....
Hamdolsun teğet geçti, füze gibi....O tamamen başbakanın uydurması sizde biliyorsunuz fakat başbakan herkezi kendi gibi zengin zannettigi için ona kriz vurmadı doğru ama bir çiftçiye ananıda al git ve münevver karabulut cinayetinde baba adli tıp kurumuna veryansın ediyor başbakan kızına ssahip çıksaydın diyor tamam diyelim ki sahip çıkmadı ki ben inanmıyorum bir başbakanın acılı aileye bunu söylemesi çok yanlış sen o kurumda adli tıptan bahsediyorum adalet dağıtan zanlıların yakalanmasına yardım eden bir kunumsun 1 2.si yapılan bu yanlışlar 1 tanede degil okuduğum bir gazetede ismailağa camiinde öldürülen bir erkek vatandaşımıza kadın diye rapor çıkartılmış polis hayır kadın değil erkek deyip yeniden inceleme istemiş gine kadındır raporu verilmiş 2 3 gün sonra polise "PARDON" siz haklısınız ölenn vatandaş erkek olay yerindeki kanlar karıştırılmış diye rapor yollanmış gerisini siz düşünün
Nasıl bir teğettir arkadaş. Daha dün 37 maddelik kriz pakedi hazırlandı. Teğet geçince Amerika'da falan bankalar batıyor Türkiyede binlerce işsiz kalan oluyor. Teğet geçmese ne olurdu kim bilir ?
O tamamen başbakanın uydurması sizde biliyorsunuz fakat başbakan herkezi kendi gibi zengin zannettigi için ona kriz vurmadı doğru ama bir çiftçiye ananıda al git ve münevver karabulut cinayetinde baba adli tıp kurumuna veryansın ediyor başbakan kızına ssahip çıksaydın diyor tamam diyelim ki sahip çıkmadı ki ben inanmıyorum bir başbakanın acılı aileye bunu söylemesi çok yanlış sen o kurumda adli tıptan bahsediyorum adalet dağıtan zanlıların yakalanmasına yardım eden bir kunumsun 1 2.si yapılan bu yanlışlar 1 tanede degil okuduğum bir gazetede ismailağa camiinde öldürülen bir erkek vatandaşımıza kadın diye rapor çıkartılmış polis hayır kadın değil erkek deyip yeniden inceleme istemiş gine kadındır raporu verilmiş 2 3 gün sonra polise "PARDON" siz haklısınız ölenn vatandaş erkek olay yerindeki kanlar karıştırılmış diye rapor yollanmış gerisini siz düşünü
her şirket zor durumda çalışanlarına maaş ödeyemiyorlar, haftanın 7 günü günde 3 vardiya yapan işletmeler haftanın 3 günü tek vardiyalı çalışır hale geldi. Utanmadan kriz bizi teğet geçti diyen şerefsizlerde var.
Estore varolduğu günden beri yıllarca ürünlerinin yüzde 70 ini pahalı fiyatlardan satmıştır. Batması kadar doğal birşey olamaz. Çünkü online mağazalarda öncelik ucuz fiyat politikası olmak zorundadır. Bir yere kadar müşteri çekersin kazanırsın ama bir yerden sonra hepsiburada gibi bir site karşısında ve özellikle fiyatları çok iyi olan bu site karşısında batması kaçınılmazdı. Bu online işinde batan firmaların çoğunu araştırın müşteri memnuniyetsizliği mevcuttur hepsinde de... Ya teslimat süreleri çok uzun oluyordu ya da teslimat aşamasını bekleyen adama günler sonra elimizde ürün yok stokta yok gibi bahaneler bulup bilgi veriyorlardı. Online marketcilik zaten herkesin yapabileceği birşey değil. Birinci firmalar ve distrubitorlerle kordinasyonun çok iyi durumda olmalıdır. İkincisi hepsiburada gibi satışı çok olan ürünlerini kendi stoğunda hazır halde bulundurmak zorundasın. Üçüncüsüde gerçekten bu işte başarılı olmak istiyorsa bir firma kazandığını sürekli ürüne yatırmak zorundadır. Sirkülasyonu sağlamakta en az 3-4 yıl süreceğinden kazandığı ile gidip keyfi alem etmeyecek :-) Mantıklı insanlar kendilerini sağlama almadan önce çok kazandım diye aşırı lüks harcama yapmazlar. Ama maalesef bazı insanlar bakıyorlar ki 3-5 ay süper kazanıyorum diye bu değirmen hep böyle çalışır deyip kendilerini kaybediyorlar. Son olarak batan firmalardan sadece bidolu.com (eski adı baskuda) buna sasırdım çünkü gerçekten çok süper bir iş yapıyorlardı. Biraz komplo teorisi olcak ama sanırım bunun arkasında hepsiburada yani doğan grubu var...
inş. diğer firmalar bir şey olmaz
rekabet zor iş mediamarkt electroworld geldi diğer firmaların işleri zora girdi
- 1
- 2