merhaba arkadaşlar benim biişletim sistemim 98 ve usb den baglayamadım modemi ama ethernetten baglayınca otomatik giriyor internete ve baglantı simgeside çıkmıyor köşede lütfen yardım edinbaglantı hızıda yavaş gibi 512/3 gb limitli yardımlarınız için teşekkürler
ethernet baglantısı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim!bu sitede bu soruya çözüm bulacak kadar master bir arkadaş yok muş demekki!.
Win98 de ethernetten bağlarsan o simge zaten çıkmaz... Ancak dail-up bağlarsan çıkar.Yani boşuna kasma. İnternetim yavaş demişsin ama download hızını yazmamışsın.Burda master yok diye ahkam keseceğine sorularında açıklayıcı bilgiler olsunki bişiler anlayalım dediklerinden!!!!
Son olarak eğer bi kota takip porgramı kurarsan aynı winxp de olduğu gibi sağ alt köşede bir simge çıkar ve gelen giden verileri görebilirsin.İnternete otomatik bağlanmamak içinde ,kullanmadığın zamanlarda modemi kapalı tutman yeterlidir...Umarim yardimci olmuşumdur...
baglantı hızı421 olarak görüyor ama o köşede simgeyi görmek geleneksel oldu benim için bir nevi özgürlük simgesi
o benim için ama ne yapalım çok denedim olmuyor
o yüzden boşvermek gerek yinede teşekkürler
zaten 512kb hiçbir zaman göremezsin...400lerde olması normal...download hızın 50kb civarı ise sorun yok... ayrıca dediğim gibi bi kota takip programı kurarsan ona benzer bi simge görürsün köşede ve kendini yine özgür hissedebilirsin :)