Arkadaşlar modemle pc ye takılan ethernet plug larını dişi olanı var mı misal 5m uzunlukta kablo lazım ve bi 3m bide 2m kablo var birinin bi ucunu dişi yapıp ekleyip 5m yapmak için yani öyle bi soket var mı? ayrıca bide rs232 çıkışından yada HDMI çıkışından s-video jack çevirici kablo arıyorum.Laptop u tv ye bağlamak için.yardımlarınızı bekliyorum
Ethernet kablosu hakkında?
http://www.techimo.com/forum/att ... 45-c5jackawe_lr.jpg
sana boyle birsey lazim sanirim. RJ45 konnektor gibi bir adi olabilir. Nasil cagrildigindan emin degilim.
Bir bilgisayar tamircisine yada elekrikçiye yada benzerib iry yere gidip bana 5-6 metrelik ethernet kablosu verin uçarına jakları çakarak deyip. Metresi 1 lira civarında hazırlayıp verirler. Öyle ara bağlantılarla uğraşmanıza gerek yok. Diğer istediğiniz ise birçok ekran kartı kutusundan çıkar, bilgisayar tamircilerinde fazladan mutlaka vardır, yoksa yeni ekran kartı almış birisinden kullanmıyorsa alabilirsiniz. Bende iki tane var bir işimede yaramıyor, maraştaysan vereyim.
HDMI içinse şöyle bir yöntem verebilirim. laptop'un da Vga çıkışı muhakkak vardır. (Projeksiyona, monitöre bağlamak için kullanılır genellikle) VGA TO SCART KABLO ALIP BAĞLAYABİLİRSİN. ELEKTRONİKÇİLERDE RAHATLIKLA BULABİLİRSİN. KOLAY GELSİN