Benim ethernet kartımın driverını bulmam lazım windows xp sp2 için everest e tarat demişler taratıyorum bu çıkıyor lütfen yardım acil.
Ethernet kartı driver sorunu
Bu arada bende şu an vista var xp ye geçicem o yüzden driver lazım kasayı açtım ethernet kartım yok ama vistayla nasıl giriyorum internete
Merhabalar.. Anakartınız onboard bir anakart ise, ethernet kartı sürücülerini anakart ile beraber gelen driver cd sin de bulabilirsiniz. Eğer harici bir ethernet kartı kullanıyorsanız ethernet kartınızın chipsetine bakarak da ethernet kartınızın marka ve modelini öğrenebilirsiniz. Diğer bir konu eğer harici bir ethernet kartı kullanmıyorsanız ethernet kartınız anakartınız üzerinde dahili olarak bulunmaktadır..
Merhabalar.. Anakartınız onboard bir anakart ise, ethernet kartı sürücülerini anakart ile beraber gelen driver cd sin de bulabilirsiniz. Eğer harici bir ethernet kartı kullanıyorsanız ethernet kartınızın chipsetine bakarak da ethernet kartınızın marka ve modelini öğrenebilirsiniz. Diğer bir konu eğer harici bir ethernet kartı kullanmıyorsanız ethernet kartınız anakartınız üzerinde dahili olarak bulunmaktadır..Yavuz bey cevap için teekkürler. Kasamda ethernet kartı yoktu muhtemele anakartım onboardBana pc ile gelen tek bir dvd var oda vista dvdsi onun içinde driverlar. bende xp yüklemek istiyorum ağ bağlantıları bomboş bana ethernet kartı driverını yükleyin dediler bende onu arıyorum. internete bir bağlanabilsem diğer driverlarıda bulup yüklerim.
benim şimdi şu alttaki özellliklere bakarak hangi driverı indirmem gerek.
Arkadaşlar Çok acil lütfen yardım edin.
Merhabalar.. Aşağıdaki adreste ethernet kartınız ile ilgili xp sürücüsünü indirip sisteminize kurmayı dener misiniz?..
http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.23.html